Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.

Viikendi  1

Enpä ole aikoihin taas kirjoitellut tänne mitään. Kai sitä on niin tavallisen tasainen elämä, että ei keksi mitään mainittavan arvoista. Toisaalta, ei minun elämäni juuri muille kuulukaan kuin itselleni ja läheisilleni. Silti jotain tästä viikonlopusta.

Tai aloitetaan torstaista. Kävin torstaina ostamassa uuden telkkarin 42" plasma kovalevyllä. :) Viikonlopun aikana olenkin rakennellut seinätelinettä tuolle laitteelle, sain sen tänään muuten valmiiksi, enää vain odottelen maalin kuivumista. Sitten saakin laittaa huoneen järjestyksen uusiksi. :)
Kävin torstaina illalla kavereiden kanssa salilla ja uimassakin, pitkästä aikaa, vieläkin tuntuu lihaksissa. Tuntui kyllä hyvältä, kun ei ollut pitkään aikaan liikkunut juuri ollenkaan. Issee on hieman suunnitellut omaa salia tuonne kellariin, katsotaan rupeisikohan sitä sitten itsekin käymään sielä.

Perjantaista ei ole paljon sanottavaa, normipäivä oli se. Katsoin Die Hard 4.0 -elokuvan oli ihan katsottava filmi.

Lauantaina köllöttelin sängyssä puoleenpäivään asti, luin kirjaa ja tutustuin uuden tv:n käyttöohjeisiin. Päivällä kävin syömässä pizzan ja katselin Top Gearin. Mielipiteeni Porsche 911 turbosta vahvistui entisestään, sellaisen ostaisin jos voittaisin lotossa. :D
Lauantai-ilta meni persiilleen, ehdin hehkuttaa Rehupiiklesin keikkaa johon oltiin menossa illalla ja lopulta kävi niin että tultiin paikalle liian myöhään. Syy oli se että ei löydetty kunnollista aikataulua illan keikoista, ainut tieto oli, että Kirsi Ranto aloittaa klo 22.30. Oletettiin tuon olevan ensimmäinen keikka, joten mentiin siihen aikaan paikalle, paikanpäällä huomattiin että Rehupiikles oli jo soittanut. Kyllähän vitutti. Loppu illaksi mentiin baariin, muuten oli tylsää mutta loppuillasta tapasin pari tuttua, heidän kanssa oli mukava jutella kun ei oltu hetkeen nähty.

Tänään heräilin yhdeksän aikoihin ja huomasin heti että oli nuha iskenyt päälle, tai eilen jo aavistelin kyllä sellaista tulevaksi kun oli nenä ihan tukossa. Päivä on mennyt lueskellessa kirjaa ja sitä seinätelinettä tehdessä.

Niin, kuten jo tyttöystäväni omassa blogissaan mainitsikin niin tänään on ensitapaamisemme vuosipäivä. Olen iloinen, että olen noin ihanan ihmisen kanssa saanut kokonaisen vuoden jakaa elämästäni, monta ihanaa hetkeä tähän on mahtunutkin. <3