Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

Mopoja ja autoja  1

Enpäs ole aikoihin kirjoittanut blogia. Lähinnä kai kun eihän minun elämässäni mitään koskaan tapahdu mistä voisi mitään kertoa.

Vaikka eipä nytkään ole mitään ihmeitä tapahtunut mutta ajattelinpa kuitenkin jotain skriivailla.

Viime viikonloppu meni siten onnistuneesti että vihdoinkin alkoi tuntua siltä että kyllä se mopo siitä vielä joskus valmistuu. Lasikuidutustyöt on nyt tehty ja pakkelointikin on jo hyvässä käynnissä. Värinkin olen nyt vihdoinkin päättänyt, se on oleva mattatummanharmaa. Ensi kerralla kun ehdin ruuvaamaan, niin taidan jo saada ensimmäisiä osia kiinnikin jopa. Siitä alkaakin se kova kasaaminen sitten. Tosin monia ongelmiakin on vielä ratkottavana, kuten se, että minkälaisen "telineen" rakennan yhdelle mittariston osalle ja mihin sijoitan virtalukon (alkuperäiselle paikalle en sitä laita, oli miten oli!), kuinka saan kiinni rundimittarin pleksin, entä miten kiinnitän takavilkut, jne, jne...

Toisaalta tuollainen pähkäily on juuri se mistä eniten koko mopon ruuvaamisessa pidän mutta nyt se lähinnä vain ärsyttää kun pitäisi jo kohta päästä ajelemaankin.

Kaveri laittoi linkin eräälle Brittiläisen moottoripyörähälyttimiä myyvän firman sivuille. Tekisi mieli hankkia sellainen hälytin jossa on samalla kaukosäädin josta pystyy jopa käynnistämään moottoripyörän, vähänkö olis siisti leikkikalu semmonen, tahtoo heti! :D

Joopa, olin äsken kaveria kuskaamassa kun se kävi ostamassa itelleen "uuden" auton. No se auto oli kyllä kaukana uudesta vuosimallin -90 Fiat Uno 1 litraisella koneella, huimat 45hp ja kytkin luistaa niin perkeleesti ettei sillä pääse tällä hetkellä kuin juuri ja juuri 80km/h ja senkin vain ihan suoralla tiellä. :D No jahka kamu saa siihen uuden kytkimen ja toisen puolen etulokarin niin onhan se sitten oiva kesäkulkine, eikä todellakaan maksanut paljon, alle 200, eikä se kyllä kulutakkaan juuri mitään ja vakuutuksetkin on halvat. Ei se välttämättä ollut edes huono ostos, noita kahta edellä mainittua vikaa lukuunottamatta se oli jopa melko hyväkuntoinen. Varmasti saa syksyllä omansa takaisin ja ehkä enemmänkin.

Että sellaista, kohta alkaakin Las Vegas joten nyt on mentävä. :D

Mutta näillä edetään.


Helevetti!!  3

Enpä olisi vielä eilen illalla uskonut että tänään olen taas sinkku.

En viitsi mennä yksityiskohtiin tarkemmin mutta eilisten bileiden jälkeen tapahtui kaikenlaista, puhuttiin asioista ja aamuun mennessä päädyttiin pahimpaan mahdolliseen ratkaisuun.

Olo sen kuin pahenee. Voi olla että jättäydyn citystä, ainakin asioiden tasaantumiseen asti.

Nyt ei huvita enempää kirjoittaa.