Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.
Edellinen

Perjantaiko?  1

Taas mä elelen tulevaisuudessa, mieli ajattelee että nyt on perjantai mutta järki kertoo jotta torstai se vasta on. Ärsyttävää, varsinkin kun niin kovasti haluais että olis perjantai, nimittäin ens viikon perjantai. Pusu hänelle jota ajattelen. :)

Pitkästäaikaa näin unta mutta oli kyllä hiukan kumma uni. Olin menossa American car showta katsastamaan ja olin tullut junalla Helsinkiin (miksen jäänyt Pasilan asemalle?). Noh ratkaisin tilanteen sillä, että kutsuin isoveljeni kuskaamaan minut asemalta messukeskuskseen Pasilaan (mitä hittoa veljeni tekee pääkaupunkiseudulla?)
Päästiin sitten messukeskukselle ja jätin laukun ja pitkähihaisen paitani veljeni autoon (miksi?) ja kävelin messukeskukseen, jossa tajusin, että päälläni oleva t-paita on liian pieni ja valmiiksi hajalla. Jostain syystä mieleeni tuli ruveta pullistelemaan lihaksiani ja samantein otti paita ja ratkesi lopullisesti. (ei mulla oikeesti mitään isoja lihaksia ole mutta kiva että edes unissa:))
Lähdin sitten hakemaan veljeni autosta sitä pitkähihaista paitaa, vaikka tiesin, että veljeni jatkoi jo matkaa. Kas kummaa, parkissa oli kuin olikin auto ja sen etupenkillä oli minun tavarat. Tarkemmin katseltuani autoa huomasin ettei se ollutkaan isoveljeni auto vaan jonkun mafiapomon auto ja tämä mafiapomo seisoi vieressäni harmistuneen näköisenä. Siihen tuo uni sitten loppuikin. Ihme touhua. :)

Että näin tänään...


Kemiallisia kokeita ja myöhästelyä  2

Eilen laitellessani moottoripyörän katteita satuin kehittämään jonkin asteisen kemiallisenreaktion. Olen tehnyt uusia muotoja uretaanista ja ennenkuin teen varsinaisen päällysteen lasikuidusta, ajattelin tasoittaa uretaanin pinnan muovikitillä. Näköjään muovikitin ja uretaanin yhdistelmä kehittää melko hyvin lämpöä, sillä kate kuumeni niin paljon että juuri ja juuri viitsi kädellä koskea. Kiva tietää tämmönenkin juttu. :)

Tulin eilen junalla Seinäjoelle klo 19.20 ja olin muka katsonut että viimeinen linja-auto kämppäni suuntaan lähtee klo 19.50 joten päätin kuluttaa aikaani läheisessä Makuunissa, koska sielä on töissä tuttuja. Menin sitten pysäkille odottamaan bussia klo 19.45 ja siinä vaiheessa huomasin että linkkahan oli lähtenyt jo klo 19.40. Soitin vielä kaverille, jos hänellä sattuisi olemaan auto käytössä ja voisi kuskata mut kämpälle mutta ei hänellä ollut joten ei auttanut kuin kävellä sen 5 kilometriä. Tulipa tehtyä päivän lenkki. Onneksi enää alle viikko jäljellä tätä kortittomuutta.

Huonompi juttu on sitten se, että ens viikon perjantaihin on vielä yli viikko. Ei millään jaksais odottaa. Pusu hänelle. :)

Jatkakaa...


Vapaata, jee!! :)  1

Oikee kaharella vapaapäivällä siunattu. Lähärimpä käymähän tänne Härmähän taas vaihteheksi. Tänne ku tuloo niin mulla isköö sellaanen laiskuusvaihre päälle, nottei huvita eikä jaksa teherä mitää. Tuloo vaa istuksittua täs konehen ääres taikka lueskeltua jotaki taikka sitte vaharattua televiisiota. Mutta sitähä varte nämä vapaapäivät kait onki olemas. :)

No tulihan tuas vähä taas käytyä muatoolemas moottoripyärän kattehia ja käytimmä tuata meirän haukkuaki vähä lenkillä mutta siinäpä on tämän päivän järkevyyret sitte ollukki. Melekoosen hankalaa hommaa tua kattehien muatooleminen on, ku pitääs saara niin tismallensa symmetrinen lopputulos mutta saa ny nähärä kuinka vaan käy. Ompa täs viälä kyllä talavia jälielläki.

On nuas sanonnoos yleensä vaa joku vinha perä, niinku ny esimerkiksi tämä: "Orottavan aika on pitkä." Kuinka hitahasti vain menöö nämä päivät ku oikee lujaa orottaa ens viikon periantaita. Jaa, mitäkö mä orotan? No sitä yhtä tiättyä ihimistä tiätenki, sitä joka pistää mun suupiälet kohti korvia. Tällälailla näin :)

Sellaasta...


Sunnuntai  1

Oli kiva aamu vaikka töihin pitikin lähteä. Sai herätä kaikessa rauhassa kun työt alkoi vasta klo 12 ja työkaveri haki autolla niin ei tarvinnu edes hikeentyä pyöräillessä. Mukavinta aamussa kuitenkin oli tekstiviesti jonka sain, ei siinä ollut kuin yksi rivi mutta se sai hymyn huulille koko aamuksi. Tai hymyilyttää mua vieläkin.

Töiden jälkeen lähden käymään Härmässä porukoiden luona, kiva nähdä niitäkin välillä ja taidanpa käydä kaveriakin katsomassa jos sillä vaan on aikaa ottaa vieraita vastaan. :)

Mun on pitäny tästä asiasta jo kirjoittaa mutten ole ehtinyt aiemmin, nyt siis teen sen. Oli todella mukava huomata miten hyvin olen päässyt tähän cityn yhteisöön sisälle (onko se nyt sitten hyvä asia että tavallaan tunnustaudun nörtiksi?), nimittäin kun olin pari päivää vapaalla, enkä siis käynyt koneella ollenkaan, oli sillä välin suunniteltu tuo cityn mökkiviikonloppu niin että melkein kaikki paikatkin oli jo varattu mutta huomaavaiset ihmiset olivat osanneet varautua siihen että olisin tulossa ja minut oli tavallaan listattu jo mukaan, minun ei tarvinnut kuin varmistaa tulemiseni. Kiva kuulua näin huomaavaiseen yhteisöön. :)

Mutta näin tällä kerralla. *poistuu takavasempaan*


Lauvantaki  1

Melkein vois väsyttää, meni sitten kolmeen asti ennenkuin pääsin nukkumaan (tai siis menin). Olin kaverilla pelaamas pokeria, on se kumma kuinka toisilla vaan on niin paljon parempi tuuri noissa peleissä kuin mulla, ärsyttää mutta on se silti kiva pelailla kavereiden kanssa kun ei kuitenkaan oikeasta rahasta pelata.

Käytiin me loppuillasta hetken istumassa baarissakin mutta kaikki tympääntyi siihen hommaan reilussa tunnissa joten lähdettiin sitten litomaan aika aikaisin. Sopi mulle hyvin, eipä oo tällä hetkellä vähääkään kiinnostusta baaritteluun mutta näen kavereita sen verran harvoin että seuran takia menin.

*13* lasken päiviä ja ne kuluu hitaasti tällä hetkellä mutta hyvää jaksaa odottaa. :)



Vapaata  1

Niinpä niin, alkaa olla taas vapaapäivät kulutettu. Kiertelin eilen kaupungilla kyselemässä tarjouksia laajakaistan asennuksesta ja tietsikasta. Eipä taida olla varaa kun on tällainen kulutushirmu niinkuin minä. Pitäis vissiin opetella elämään vähemmällä mutta kun...
Niin ja enhän minä tietenkään suostu ottamaan halvinta konepakettia (johon voisi ehkä olla varaakin) vaan pitää saada parasta. (Pitääkin olla näin vaativa)

Ehkä silti jollain tapaa parempikin kun ei ole sitä konetta niin saa iltaisin aikaiseksi muutakin kuin tätä cityilyä (ei sillä että tässä mitään pahaa olisi...) :)

On se jännä huomata miten joku (ihminen) saakin aikaan sellaisen vaikutuksen, että ajattelee häntä joka välissä. Kyseistä tunnetta sanotaan kai kaipuuksi.

Hmm... nyt ei taas paljon muuta ehdi kirjoittaa, kohta kauppaan ja sitten kotiin. Vois ehkä vuokrata jonkun leffankin mennessään.

*poistuen takavasempaan*



Miitti tuli koettua...  1

Olipas taas kiva viikonloppu, kiitos kaikille osallistujille ja erityis kiitokset zulalle, venettelle ja herra hotellille eli -c-:lle. :)

Kaikinpuolin onnistunut miitti todellakin ja tällä kerralla jopa muistankin sen hyvin (ja siitä todella mielissäni). :) Kuvia on kamerassa yli sata vaikka itse en räpsinyt kuin parisenkymmentä, kiitos paparazi Genille. :)

Lähtiessäni Tampesterista olin varma että muistin ottaa kaiken mukaani mutta illalla sänkyyn yksin kömpiessäni huomasin, että taisin sittenkin jättää tälle reissulle jotain...

Tää on tämmönen pikablogi kun nyt pitää poistua töihin...

*poistuu takavasemman kautta*


Maanantai, ja sen kyllä huomaa  1

Joskohan nyt ehtisin painamaan "tallenna merkintä"-nappulaa ennen kuin joku muu ehtii painamaan ruksia. Kävi meinaan niin että kun olin päivällä saanut blogimerkinnän liki valmiiksi niin joku ehti painamaan koko ikkunan pois kun käväisin toisaalla, että kiitti v...sti! No, ehkä nyt paremmalla tuurilla.

Olipa kiva viikonloppu tosiaan. Vieraani oli todella mukava ihminen ja kaiken lisäksi samoilla aaltopituuksilla minun kanssani ja se ei ole kovin yleistä se. Vähän ennakkoon jännitin, että miten saadaan aika kulumaan ja luistaako juttu, mutta nyt harmittaa kun tuntuu ettei ehditty jutella tarpeeksi. Ehkäpä ensi kesänä mopoilen sitten hänen nurkilleen niin voimme jatkaa jutteluita. Uskoisinpa että pidetään kyllä yhteyttä maileilla ainakin. :)

Viisi yötä miittiin on, laskin aivan itse... Niinpä niin, kohta taas näemme suuren osan näistäkin hulluista, mitähän siitäkin tulee... Varmaan jotain ihq!! :) Mulla on jo lahjakin valmiina, enää tarttis kääräistä se lahjapaperiin. Niin ja millähän sitä sitten menis sinne tampesteriin? Junalla, linkalla vai käviskö ihan niinkin hyvä tuuri että pääsis kimppakyydillä. Katsotaan...

Vitsit kun väsyttää ja mun kun oli tarkoitus viettää täälä kityssä hetki jos toinenkin, tarkoitus olis keksiä käyntikorttiin jotain uutta ja selailla keskustelujakin reilummin kun en ole ehtinyt hetkeen olemaan koneella kuin aina lyhyen hetken kerrallaan. Toisaalta voisinhan kyllä jatkaa huomenna aamullakin, huomenna kun on vapaapäivä. :)

Jep, mutta näillä edetään taas. *poistuen takavasempaan*

"...I'm a poor lonesome cowboy and a long ways from home..."

Edellinen