Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.

Jotain sentään.  1

En ehtinyt olla kuin yhden päivän "työttömänä", huomenna aloitan uudessa paikassa. Uusi paikka ei ole kuin määräaikainen kuukauden tai ehkä hieman pidempään, riippuu tilanteesta mutta sekin kelpaa näin aluksi. Eikä tuo kyllä muutenkaan mikään unelmapaikka ihan ole mutta kelpaa. Kyseessä on pakettiautonkuljettajan homma.

Ajatukset pyörii nyt enemmänkin siinä koulutuksessa johon olen hakenut. Se kiinnostaisi todella, todella paljon, eikä tosiaankaan vähiten siksi, että kyseinen ammatti kiinnostaa minua suuresti ja palkkakin on hyvä. Huonopuoli on työajat, ne kun on vähän mitä on mutta ei se mitään, niihin tottuu sitten kyllä.

Kohta voisi mennä nukkumaan, aamulla pitää mennä kasiin töihin ja muutamana viime yönä en ole saanut nukuttua ihan niin pitkään kuin olisin toivonut. Se tosin johtuu siitä yksinkertaisesta syystä että mä vain olen aamuvirkku joten mun pitäis mennä suht aikaisin nukkumaan ja sitä en ole muutamina iltoina tehnyt. Nyt on melkein pakko, ei tee hyvää vaikutusta olla väsynyt ekana työpäivänä. :) Tosin epäilen ettei siinä ehdi väsymys tulla kun saa olla pihalla ja tekemistä on varmasti enemmän kuin edellisessä työpaikassa.

Eilen aamulla sain luettua loppuun joululahjaksi saamani kirjan Dan Brown - Meteori (joo tiedetään, en oo mikään himo lukija), todella hyvä kirja, just mun tyyliin, seikkailua, sitä pitää olla! :)Pyysin kirjastotätejä (voiko sanoa tädiksi kun "täti" on minun ikäiseni?) :) suosittelemaan jotain vastaavan tyylistä kirjaa. Nyt on sitten tommonen John Grishamin - Kutsu, katotaan sopiiko mun makuun se.

Taidan pestä hampaat ja painua pehkuihin, öitä toverit, nukkukaa kivasti ja kosketelkaa toisianne. ;)

Näillä mennään...


Käännös  6

Kas niin, tänään tuli elämässä uusi käännekohta taas. Lähti työpaikka alta ja alkoi uuden etsiminen.

Päivällä pomo ilmoitti, että se on meikällä viimenen viikko menossa. Ei perkl!! No toisaalta, enhän mä tässä työssä ole pitkään aikaan enää viihtynytkään, ettei sillä mutta äkkinäisesti tuo tuli.

Heti töiden loputtua tänään soittelin uusia paikkoja ja tunti sen jälkeen olinkin jo ensimmäisessä haastattelussa. Huomenna selviää saanko paikan. Jos en sitä saa niin perjantaina selviää pääsenkö erääseen toiseen paikkaan haastatteluun.

Erääseen kouluunkin laitoin paperit vetämään, se olisi ehkä kaikkein mielenkiintoisin vaihtoehto. Koulu alkaisi syksyllä ja kestäisi vain vähän vajaan vuoden, ja töitä saisi varmasti, jos koulun läpäisee. Kunpa vain pääsis siihen kouluun sitten.

Mutta niin, näillä mennään.


Unia ja viikonloppu.  2

Aikas jännän unen näin viimeyönä. Olin päättänyt lähteä rullaluistelemaan Härmän kaduille vaikka olikin ihan märkää ja jonkin verran jopa loskaa maassa, vaan eipä se tuntunut menoa haittaavan. Yhtäkkiä jouduin väistämään jotain niin, että otin katulampun pylväästä kiinni ja pyörähdin sen toiselta puolelta, heti sen tehtyäni eräs ravintoloitsija pyysi minua luokseen ja sanoi, että minun olisi mentävä ravintolan "takahuoneeseen" jossa pidetään ravintolatyöntekijöiden kurssia. Ihmettelin tietenkin miksi hän minut halusi moiselle kurssille, tyypin jonka oli bongannut suoraan kadulta rullaluistelemasta??

Menin "takahuoneeseen" joka olikin iso auditorio ja sielä oli lavalla jo valmiina kurssin esitelmöijä. Huonoksi onneksi hän ei saanut tarvittavia laitteita toimimaan joten kurssi päätettiinkin perua samantein.

Niinpä lähdin taas rullistelemaan, tällä kerralla rullailin vanhalle koululleni jossa pidettiin lasten tekemien taideteosten näyttelyä. Sieläkin tapahtui jotain mutta sitäpä en sitten enää muistakkaan että mitä.

Ja mitä viikonloppuun tulee, niin se oli oikein mukava, liian lyhyt tietenkin mutta tosi mukava. Pusuja tyttöystävälleni. :)

Enää muutama päivä ja sitten kohti Kotkaa käy tieni. :)
Pitääkin hiukan järjestellä matka juttuja jo nyt, ettei jää viimetippaan.

Tänään on herkuttelupäivä, paistan hampurilaisen ja syön karkkia, nami nami. :D

Näillä mennään...


Asiakkaita ja ääliöitä  2

Kaikkeen sitä tässäkin ammatissa törmää. Tulipa nimittäin mieleen viime viikkoinen tapahtuma, se oli jokseenkin ihan älytön. Tarina alkaa...

Olipa kerran nainen, joka oli nähnyt lehdessä mainoksen halvasta sängystä. Tällä naisella oli niin sanottu Sulo Vilén -geeni, joka aiheuttaa oireyhtymän jonka seurauksena kyseinen henkilö hankkii tavaran kuin tavaran "kun halvalla sai" -periaatteella.

Noh, nainen kävi kaupassamme tilaamassa kyseisen halvan sängyn. Se tuli hänen pojalleen nukkumapaikaksi. Toki hänelle suositeltiin laadukkaampaa vaihtoehtoa mutta geenien aiheuttaman oireyhtymän takia nainen tietenkin hankki halvimman sängyn.

Naiselle kerrottiin tilaushetkellä, jotta sänky tulisi 4.1.2007, ja että hänelle vielä ilmoitettaisiin kun tuote oli tullut perille myymälämme varastoon, jotta hän voisi noutaa sen.

Niinpä sitten koitti torstai 4.1. Kello ei ollut kahtatoistakaan, eikä joka viikkoinen tavarakuorma ollut siis saapunut vielä varastolle. yhdellekään asiakkaalle EI siis oltu vielä voitu ilmoittaa tavaroiden saapumisesta. Tästäkin huolimatta tarinan nainen saapui myymäläämme tivaamaan sänkyänsä. Hän oli jo valmistautunut sängyn noutamiseen ottamalla mukaan peräkärryn, jolla kuljettaisi tuotteen.

Ja kas, nainen suuttui MEILLE sen takia ettei sänky ollut vielä saapunutkaan varastoon ja hän joutuu ajelemaan edestakaisin autolla. Siis WTF???? Joo, on ihan totta, että lupasimme sängyn saapuvan 4.1.2007 mutta kellonajasta ei ollut mitään puhetta ja sen lisäksi lupasimme ilmoittaa kun tuote olisi noudettavissa ja silti tämä (anteeksi vaan mutta) ÄÄLIÖ tulee kärryineen kyselemään sänkyä josta EI oltu vielä ilmoitettu hänelle. Ja hän kehtaa väittää, että on meidän vika että hän joutuu ajelemaan edestakaisin autollaan.

Olisin toki ymmärtänyt suuttumisen jos todellakin ME olisimme tehneet virheen mutta että HÄN tekee virheen ja syyttää siitä MEITÄ! Että pistää vihaksi moiset!!!

Onhan noita muitakin nähty mutta tuo kyllä vei mielestäni voiton.


Kas niin  1

nyt voin kirjoitella täältä omalta kotisohvaltakin näitä typeriä blogijuttujani ja muutakin. :) Netti siis alkasi vihdoinkin toimimaan.

Kiva kiva, pitkä viikonloppu edessä ja kaikkea kivaa tiedossa. Huomenna aamupäivällä lähden hakemaan astetta reteempää autoa alle, nimittäin limusiinia. :D Sillä sitten kuskaan kaverit armeijasta pois. Niistäkin tulee vihdoinkin miehiä, on se jo aikakin. :)

Huomenna iltapäivällä tulee vihdoinkin ihanuus kylään, onkin kolme viikkoa tuntuneet piiitkiltä. Mutta odotus palkitaan. :) Olenkin kehittänyt kaikkea kivaa meille viikonlopuksi mutta niistä en voi vielä sanoa mitään ettei paljastu. :)

Voi hitsin hitsi, mun känny on alkanut temppuilemaan, ilmeisesti antennissa jotain vikaa kun kadottaa välillä kentät kokonaan mutta ne palaa kun hieman "käsittelee" antennin kohtaa. Jos vielä useamman kerran noin käy niin täytyypi viedä se korjaamolle. En suostu vaihtamaan, kun on juuri mun tarpeisiin sopiva puhelin, parempaa ei löydy... ainakaan tällä hetkellä.

Eipä mulla kait muuta tällä kertaa, voi olla etten viikonloppuna paljon ehdi netissä notkua kun on parempaakin tekemistä tiedossa. ;)