Jotain sentään.

  • Subesub

En ehtinyt olla kuin yhden päivän "työttömänä", huomenna aloitan uudessa paikassa. Uusi paikka ei ole kuin määräaikainen kuukauden tai ehkä hieman pidempään, riippuu tilanteesta mutta sekin kelpaa näin aluksi. Eikä tuo kyllä muutenkaan mikään unelmapaikka ihan ole mutta kelpaa. Kyseessä on pakettiautonkuljettajan homma.

Ajatukset pyörii nyt enemmänkin siinä koulutuksessa johon olen hakenut. Se kiinnostaisi todella, todella paljon, eikä tosiaankaan vähiten siksi, että kyseinen ammatti kiinnostaa minua suuresti ja palkkakin on hyvä. Huonopuoli on työajat, ne kun on vähän mitä on mutta ei se mitään, niihin tottuu sitten kyllä.

Kohta voisi mennä nukkumaan, aamulla pitää mennä kasiin töihin ja muutamana viime yönä en ole saanut nukuttua ihan niin pitkään kuin olisin toivonut. Se tosin johtuu siitä yksinkertaisesta syystä että mä vain olen aamuvirkku joten mun pitäis mennä suht aikaisin nukkumaan ja sitä en ole muutamina iltoina tehnyt. Nyt on melkein pakko, ei tee hyvää vaikutusta olla väsynyt ekana työpäivänä. :) Tosin epäilen ettei siinä ehdi väsymys tulla kun saa olla pihalla ja tekemistä on varmasti enemmän kuin edellisessä työpaikassa.

Eilen aamulla sain luettua loppuun joululahjaksi saamani kirjan Dan Brown - Meteori (joo tiedetään, en oo mikään himo lukija), todella hyvä kirja, just mun tyyliin, seikkailua, sitä pitää olla! :)Pyysin kirjastotätejä (voiko sanoa tädiksi kun "täti" on minun ikäiseni?) :) suosittelemaan jotain vastaavan tyylistä kirjaa. Nyt on sitten tommonen John Grishamin - Kutsu, katotaan sopiiko mun makuun se.

Taidan pestä hampaat ja painua pehkuihin, öitä toverit, nukkukaa kivasti ja kosketelkaa toisianne. ;)

Näillä mennään...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus