Sunnuntai

  • Subesub

Oli kiva aamu vaikka töihin pitikin lähteä. Sai herätä kaikessa rauhassa kun työt alkoi vasta klo 12 ja työkaveri haki autolla niin ei tarvinnu edes hikeentyä pyöräillessä. Mukavinta aamussa kuitenkin oli tekstiviesti jonka sain, ei siinä ollut kuin yksi rivi mutta se sai hymyn huulille koko aamuksi. Tai hymyilyttää mua vieläkin.

Töiden jälkeen lähden käymään Härmässä porukoiden luona, kiva nähdä niitäkin välillä ja taidanpa käydä kaveriakin katsomassa jos sillä vaan on aikaa ottaa vieraita vastaan. :)

Mun on pitäny tästä asiasta jo kirjoittaa mutten ole ehtinyt aiemmin, nyt siis teen sen. Oli todella mukava huomata miten hyvin olen päässyt tähän cityn yhteisöön sisälle (onko se nyt sitten hyvä asia että tavallaan tunnustaudun nörtiksi?), nimittäin kun olin pari päivää vapaalla, enkä siis käynyt koneella ollenkaan, oli sillä välin suunniteltu tuo cityn mökkiviikonloppu niin että melkein kaikki paikatkin oli jo varattu mutta huomaavaiset ihmiset olivat osanneet varautua siihen että olisin tulossa ja minut oli tavallaan listattu jo mukaan, minun ei tarvinnut kuin varmistaa tulemiseni. Kiva kuulua näin huomaavaiseen yhteisöön. :)

Mutta näin tällä kerralla. *poistuu takavasempaan*

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus