Tietokone

  • Subesub

Ostin eilen tietokoneen, semmoisen pöytäkoneen jossa keskusyksikkö on tosi pienikokoinen. En rupea mainostamaan merkkiä sen kummemmin. Sopi hienosti mun tv-tasoon, digiboxin viereen. Ei se mikään tehohirmu ole mutta eiköhän sillä pelatakin pysty.
Harmillista kun joutuu odottelemaan netin asennusta kolme viikkoa. Sitten varmaan rupeankin häiriköimään täälä iltaisin enenevissä määrin. Voi teitä raukkoja. XD

Olis kova kaipuu saada halia erästä tiettyä ihmistä. :) Suurin osa teistä jo taitaa tietääkin kenestä puhun. :) Valitettavasti pitää odottaa vielä 23 päivää. :( Voisko joku teistä saada tämän ajan kulumaan nopeammin?? Ai ei? No höh.

Ärsyttää tämmöinen välimatka, toisaalta, sitä ihanampi on toista sitten nähdä, kun näkee. Tässä vaiheessa on tietysti turha miettiä liian pitkälle tulevaisuuteen mutta väkisinkin pienessä mielessä pyörii se, että miten pidemmän päälle homma toimii. Jossain vaiheessa kuitenkin tulee se tunne, että pelkkä silloin tällöin näkeminen ei enää riitä. Noh, kuten sanoin, se ei juuri nyt ole ihan ajankohtaista mutta...

No niin, enempää ei tohdi kirjoittaa kun ei tiedä koska pomo tulee hengittämään niskaan.

Tämä menee...

Ps. Pusuja, tiedätte kyllä kenelle. :)

2 kommenttia

Mia

14.12.2006 12:03

ainaski minä tiedän *pus* ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus