Brisbane-Surfers paradise-Byron bay

  • Vilperi1978

Brisbane on ehka yks maailman tylsimmista kaupungeista. Kierrettiin kaikki "nahtavyydet" yhdessa paivassa ja sen jalkeen ei ollu juurikaan mitaan tekemista. Idiootit buukkas hostellin 4 paivaks koska se oli halvempaa... Sattu siella keskella yota palohalytys ja kaikki ajettiin pihalle. Syyksi osottautui ruotsalainen kaalio joka oli polttanu rookia hississa... perkeles.
Brisbanen jalkeen paineltiin viikonlopuks Surfers paradiseen ja Indy 300 kisoihin. Loistava kokemus seurata kisoja paikan paalla. 300000 ihmista, varikkotyttoja, olutta... mita muuta voi odottaa... Tavattiin sattumalta 2 irkku tyttoa, jotka oli ollut samalla purjeveneelle meidan kanssa. Tytot kutsu meidat bileisiin yhteen pilvenpiirtajaan. 22 kerroksesta on ihan kivat nakymat.
Ainoa huono puoli oli etta meidan hostelli oli tunnin kavelymatkan paassa ja baarin jalkeen se otti 2 tuntia.
Surfersin jalkeen mentiin Byron bayhin kattelee hippeja ja lepailemaan 4 paivaks. tarkotus oli makoilla rannalla ja ottaa kunnon rusketus, mut saa sattu olemaan taas aivan hanurista. Pubissahan sita sit tuli istuttua. Tormattiin samoihin irkku tyttoihin taas Byron bayssa... Seuraavan kerran nahdaan ne Melbournessa... :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus