Sydney

  • Vilperi1978

12 tuntia bussissa on tuskaa... selka aivan romuna. Paastiin siis Byron baysta suureen ja mahtavaan Sydneyn! Taal on nyt pyoritty kolme paivaa. Lauantaina kun saavuttiin kierrettiin ympari kaupunkia 6 tuntia ennen ku paineltiin pubiin.!!!! Nyt on sit nahty oopperatalo, silta kings cross... oikeastaan kaikki. Eilen paivalla mentiin kattomaan 3D dokumentti koralleista ja fisuista. Hauska kokemus. Sen jalkeen Sydneyn wildlife centeriin. Kaks ensimmaista huonetta oli omistettu hamahakeilla ja kaarmeille. Ma kun tykkaan niista niin alyttomasti... yks elainten hoitaja tuli kysyy, etta haluunko pitaa kaarmetta ja se seiso mun takan sen helvetin elukan kanssa. Ma kun nain sen niin tulipa juostua muutama askel. Jengilla oli hauskaa, mul ei.
Ma oon nyt ollu 6 kuukautta taalla enka oo nahny opossumia viela. odotin nakevani sellasen siel elaintarhassa, mut eipa ne halunnu tulla ulos kolostaan. Hoitaja yritti hatistelle niita, mut ei auttanu. Musta tuntuu, etta opossumit on kusetusta...
Illaks mentiin Coogee beachille tapaamaan Sylviaa, aussi tyttoa jonka tapasin Mission beachilla ja Airlie beachilla. Sehan meinas pubiin menoa. mun maksa huutaa jo hoosiannaa...
Seurattiin pubista kun poliisi ja meripelastajat yritti etsia meresta yhta Irkku jatkaa. Eipa loytyny.
Samana iltana tultiin takas keskustaan ja tapaamaan Nickia, thaimaalaista jatkaa jonka tapasin Adelaidessa. Sepa vei meidat sellaseen pubiin, et mina ja Tommy oltiin ainoat "lansimaalaiset"... mukava paikka. Tanaan ei oo sit tehty mitaan. Huomenna matka jatkuu Canberran kautta Melbourneen. Katottiin just saa tiedotusta. Canberrassa yolampotila -2!!! hyi helvetti! ollaan vaan puol paivaa siel ja jatketaan matkaa. No Melbourne ei oo sen lampimampi. eilen siel oli +19. taytyy laittaa pipo paahan.

3 kommenttia

iqu

31.10.2006 20:20

Vihdoinkin oot päässyt Sydneyyn! Eikö olekin/ollutkin kiva kaupunki?! :) Inka

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vilperi1978

3.11.2006 07:41

Sydney on kyl aika hanurista... ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus