Broome-Exmouth

  • Vilperi1978

Vihdoinkin sain tan toimimaan!!!
Vietin broomessa yli 2 viikkoa ja voin sanoa, etta on aika leppoinen paikka. Ei plajoa rannalta tarvinnu liikahtaa. Juhannus tuli ja meni ja sita juhlittiin ruotsalaisten ja yhden suomalaisen kanssa. Keitettiin "uusia" perunoita ja tehtiin omat juhannus sillit ja titysti juotiin amparikaupalla alkoholipitoisia juomia. Sunnuntaina oloa paranneltiin rannalla futista pelaten ja tietysti loukkasin jalkapoytani. Seuraavana paivana tohtorin pakeille ja se maaras muutaman paivan pelkkaa lepoa... Istuin siis toisin sanoen hostellin baarissa enka liikkunut mihinkaan!
Kun sain jalkani parannettua siihen kuntoon, etta pystyin taas kavelemaan, niin oli aika jatkaa matkaa kohti etelaa ja Perthia.
Eka pysahdys on taal Exmouthissa. Aika perahikia. Eilen yritettiin paasta kattelee valashaita ja uimaan sen vierella, mutta eipa nakyny yhtaan. Huomen uus yritys. Nahtiin kuitenkin valaita, kilppareita ja uitiin rauskujen kanssa. Ma en oo snorklannu 15 vuoteen ja ekan kerran ku meni sukeltelee meinasin hukkua!!! Enpa osannu enaan hengittaa putken lapi. No pari yritysta myohemmin homma palautu taas mieleen. Oli mahtavaa sukellella korallien keskella ja leikkii kalojen kanssa.
No taa paiva menee odotellessa tietoa, etta mennaanko huomenna merelle vai ei... Suht tylsaa. Lauantaina on taas aika jatkaa matkaa... jonnekkin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus