Kotona ollaan

  • Vilperi1978

Ylläri Ylläri!!! Saavuinpa sit viime lauantaina takas koto Suomeen. Ei ollu monella ihmisellä tiedossa, että tuun ja lexan valmistujaisissa yllätettiin useampi kaveri.
Vika viikko Australiassa meni todella vauhdikkaasti, kun piti tavata mahdollisimman monta kaveria vielä ennen kotimatkaa. Niin maanantaina olin siellä tenniksessä ja eihan siitä mitään tullu, kun Nieminen pelas vissiin vasta tiistaina ja pubissa me sit istuttiin koko päivä... ruotsalaisten kanssa... ne on ihan sekopäitä..
Torstaina oli sit mun läksiäiset ja pidettiin kunnon grilli bileet. Ilta jatku tietty aina aamutunneille asti. Paikallisessa käytiin ottamassa vikat Jägerbombit ja kun Wayne, pubin omistaja, kuuli että oon lähössä kotia seuraavana päivänä niin juomat oli sit ilmaset!!!
Perjantai sit paranneltiin megalomaanista kankkusta ja ilta yheksän aikaan kentälle. Lento Hong Kongin ja Lontoon kautta kotia ja 27 tuntia myöhemmin kävelin shortsit ja släpärit jalassa Hesan kylmyyteen. Aika iso pudotus +35 -10...
Lexa oli järjestäny pirssin vastaan kentälle ja kentältä suoraan bileisiin. Hyvät pirskeet, kun äiteen lihapadoille ja kotia vääntäydyin vasta sunnuntaina puolen päivan jälkeen. Tuli siinä pelattua pari Futsal-peliä viel sunnuntai aamuna... voin sanoa, et oon vieläkin aivan loppu.
Nyt sit ruvetaan odottelemaan uusia seikkailuja.. mihkähän lähtis...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus