Viinia ja krikettia..

  • Vilperi1978

Vauhdikas viikonloppu takana. Torstaina paineltiin Luken kanssa viinitila kierrokselle ja tulihan sit aikasta monta eri viinia maisteltua. Kierroksen jalkeen sita tietty piti menna paikalliseen huuhtomaan viinin maku pois suusta. Ei oo oluen voittanutta...
Perjantaina oli sit vuorossa kriketti peli MCGlla. Australia vastaan Englanti. Niinhan siina kavi taas, etta britit otti turpaansa, niin kentalla ku katsomossakin. En oo ikina nahny niin paljon tappeluita katsomon puolella, missaan urheilulajissa. Meidan katsomossa alko 6 jatkan valinen taistelu ja siina lyotiin miesta ku vierasta sikaa!!! Sitten kun poliisit ja turvamiehet tuli paikalle, naa aaliot yhdisti voimansa ja rupes tappelee virkavaltaa vastaan... skoudet otti kyl natin selkavoiton. Pelin loppuvaiheessa joku gringo paatti heittaa kledjut pois ja juosta kentalle. Oli aika korvia huumaava mekkala kun reilu 78000 katsojaa hurras talle kaverille. Lopputulos: yo putkassa ja 6000 dollarin sakko(en ollu mina).
Lauantaina oli vuorossa lisaa krikettia. Paineltiin kavereiden kanssa rannalla pelamaan. Nyt on sit olkapaa vahan jumissa. Ma rupeen suunnittelee ittelleni uutta harrastusta. On toi kriketti sen verran lystia...
Nyt sit pitais menna pubiin kattomaan kun Aussit pieksee Kiwit kriketissa.
Huomenna Australin avoimiin kattomaan mieten Niemisen poika parjaa ekalla kierroksella. meen sinne kahen irkun kanssa ja opetin pojille pari suomalaista voimasanaa.. ei tuu olee helppoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus