Mikä jouluressi?

  • -Citten-

Vaikka kuinka ite yrittää ottaa rennosti ja rauhassa tän joulun niin aina löytyy vähintään yksi hössöttäjä joka sitä ressiä lietsoo. Kun viimeistään viikkoa ennen alkaa se "ootko tehny sitä, tätä, tota, ostanu lahjan sille tälle tolle...mitä teett jouluna, MINÄ suunnittelin että..." Jees.

Ei, en ole ostanut kuin jokusen lahjan, luultavasti en montaa annakaan koska ei ole rahaa ostaa eikä aikaa enää tehdä. Yleensäkin haluan antaa lahjat ajatuksella, jos ajatusta ei ole niin miksi antaa jotain turhaa? Siivoan kotona kyllä jouluksi, mutta kaappeja on ihan turha tulla tarkastamaan. Ne pursuaa tavaraa. Poissa silmistä, poissa mielestä. Piste.

Jouluruuat teen, lähinnä itseni takia, muut ei niitä osaa kaivata edes. Mä olen ihan tyytyväinen jos voin aattona aamulla riisipuuron syödä, töistä tullessa laittaa jouluaterian, saunoa ja illalla istua lukemaan uutta kirjaa uusissa villasukissa. Ei mitään joulun suorittamista koska "näin on aina tehty".

Ja se joka jouluinen hössötys mitä mun äiti ja mummi aina sai aikaan, ei kiitos, hössöttäkööt nyt keskenään. Onko kinkkua tarpeeksi, mikä ruoka on vielä tekemättä, missä nurkassa vielä pölyä, miten nyt keritään sitä ja tätä... Ja Ei, en katso Kylli-tädin joulusatua "kun se on Niiin Ihana, ja Kylli-täti on jo niin vanha että kuolee kohta ja sitten ei enää kerro satuja.." (Turha luulo että siitä pääsisi). Tämä siis oman mummini repla lapsuuden jouluista. Ikinä en omia lapsiani pakota sitä katsomaan jos ne ei itse halua!

Ah, joulu angsti jatkuisi vaikka miten pitkään., mutta sitä siivousta on jouduttava jatkamaan :-/

Joulu on kiva juhla, kun vaan saa olla rauhassa...

Kirjoitettaessa soi Viikate: Vuoden synkin juhla

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus