**ttu kun **tuttaa

  • -Citten-

Oli tarkoitus painaa pari paitaa joululahjoiksi. Tätä varten ostin paidat (3x 9e), tulostimeen uutta mustetta (47e koko pakkaus) ja siirtokuvapaperia (22e 10arkkia). Suunnittelin kuvat, varmistin tulostamalla tavalliselle paperille että ovat oikeanlaiset ja väriset. Tulostin siirtopaperille kuvat, parhaimmalla mahdollisella tulostus laadulla (= vie ***keleesti mustetta).

Ensimmäinen paita oli musta, no oma moka, huomasin tässä vaiheessa että on tarkoitettu vaaleille tekstiileille, no eihän kuvasta siis näkynyt mitään. Kirosin huolimattomuuttani ja lähdin vaihtamaan toisetkin paidat valkoisiksi. Hyvällä mielellä sitten silittelin kuvat niihin kiinni, ihan vain huomatakseni että tumman oranssi väri on hailakan keltainen ja mustasta tekstistä näkyy vain hentoista harmaata piperrystä.

Voi ***tana kun raivostuttaa. Sen kerran kun keksin jonkun tosi kivan joululahjan, näen vaivaa sen eteen ja käytän rahaa (jota ei olisi yhtään ylimääräistä käyttää) niin koko homma menee tälleen pieleen.

Minen anna kenellekään mitään tänä jouluna siis. Ärsyttää niin mahottomasti nyt. Ja saavat tuolta firmasta vastata mun reklamaatioon mikä meni pieleen. ***tana***kele**ttu.

Se joulumielestä tänään..

Kirjoitettaessa soi Apulanta: Koneeseen kadonnut

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus