Pettymykset pelottavat kovempaakin kulkijaa

  • -Citten-

Miksi aina kun näyttää vähän paremmalta niin jokin asia menee pieleen ja sitten luisutaan taas kaks pykälää alemmas kuin aiemmin? Miksei asiat vaan voi kerrankin mennä hyvin?

Työpaikka meni alta. Tekis mieli avautua mutten sitä voi tehdä, netissä kun tosiaan kaikki on julkista. Mutta sanottakoon sen verran että asiassa on sen verran paljon epämääräisyyksiä ja laiminlyöntejä että ammattiliitto ottaa asian syyniin ja mahdollisesti lähdetään sitten lakiteitse hakemaan hyvitystä jos se nähdään aiheelliseksi.

Ei ole voittaja fiilis, ei. Tästälähin tulee olemaan hyvin vaikea luottaa yhdenkään työnantajan rehellisyyteen, kaikesta täytyy olla mustaa valkoisella tai muuten sitä ei ole olemassa.

Tosin, jos hyvin käy niin arveltua aiemmin mun ei enää tarvi näitä miettiä vaan pystyn työllistämään itse itseni. Toivotaan parasta että suunnitelma toteutuisi. Viimeisen 4kk sisällä nimittäin olen löytänyt oman sisäisen yrittäjäni ja todennut miten hankalaa on työskennellä jonkun toisen alaisuudessa. Se tuntuu olevan täysin vastoin mun luonnettani että toinen sanoo "tee!" ja minä vain teen enkä vaikuta asiaan mitenkään enää itse.

Pitäkää cityläiset peukkuja mulle että saan myytyä ideani (ja itseni;) eteenpäin ja homma onnistuu .

Kirjoitettaessa soi Hiljaisuutta, lintujen ääniä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus