Elonmerkkejä...

  • Ms1974

Tänään oli vaihteeksi kiva päivä! Töissä en nähnyt pomoani kuin kerran ohimennen, töitä ei ollut juuri nimeksikään joten ehdin hoitaa kaikenlaista henkilökohtaista hommaa - kuten maksaa laskut ja hakea vakuutuskorvausta...

Töistä lähdin Helsinkiin hoitelemaan asioita ja sain kaikki aiotut hoidettuakin. Muistin jopa marsujen c-vitamiinin käydä viimetingassa Stockalta hakemassa.

Tosin suurin aika meni kun kävin kaverin luona kahvilla Punavuoresta. Sovittiin että taas perjantaina nähdään ja sitten mennäänkin parille, eikä mitään kahveja litkitä. Perjantiana on yksi työhaastattelu Hakaniemessä, joten siitä sitten suoraan. Kaveri on töissä ihan ytimessä, niin kätevästi pääsee. Saapi nähdä jääkö vaan pariin.

Eilenkin olis pitänyt mennä jonnekin töistä suoraan, eikä tulla kotiin murjottamaan... No, tulipahan pyykit pestyä (ne muuten kastui sitten aamulla kun satoi kaatamalla, joten ei ollut ihan hirveen hyvä idea jättää niitä ulos kuivumaan - nyt jo kolmatta kierrosta kuivausrummussa...).

Ehkä tää elämä voittaa sittenkin?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus