Vainoharhaa ja valkosipulikurkkua

  • Ms1974

helpottaa... Näin viimeyönä kamalia painajaisia johtuen varmaan siitä että jännitin kehityskeskustelua pomon kanssa ja siitä että olin syönyt aivan liian myöhään aivan liikaa. Aamulla oli ihan krapulaa muistuttava olotila :-)

No, kehityskeskustelu meni lopulta ihan ok, vaikka alku oli ihan katastrofaalinen (koska en halunnut puhua sille pomolleni yhtään mitään, se sai kiskoa kaiken musta pinseteillä). Lopulta oli ihan hirveä helpotus kun sai avautua ja väittää kunnolla vastaan kaikesta. Mun pomo kyllä varmaan pitää mua mielenvikaisena, mutta I don't care!! Taas vaan käytiin se fucking sama keskustelu siitä kuinka mä muka tiuskin ihmisille, tai muuten käyttäydyn pelottavasti tjtn. Helvetti! Minähän ole itse ystävällisyys ja sokerilla kurrutettuna prkl! Äläkä saatana yritä väittää vastaan!

No joo. Olen syönyt tänään ainoastaan sämpylöitä joitten väliin olen laittanut Oivariinia, juustoa ja venäläistä valkosipulimaustekurkkua. Ja piimää. Ja kahvia. Ja kaksi tomaattia. Hitto mikä himo niihin kurkkuihin tuli...

Vainoharha: Tänään kun tulin bussilla kotiin, tänne jumalan selän taakse, minne epämääräisellä epäselvällä suhteen toisella osapuolella ei yleensä ole mitään asiaa, ohitti sen bussin täsmälleen samanlainen auto kuin sillä epämääräisellä on. Siis se oli joko se tai Pikku-G, koska jälkeen mainitulla on kaiketi samanvärinen erikoisväri bemari... Siis mitä vittua?! kysyy epätietoinen Kirkkonummelta... Sillä muka olis ollut asiaa sinnepäin ellei se tullut mun luo. Ja ei tullut. Ja en voi soittaa ja kysyä, koska sanoin sille tiistaina puhelimessa (tai itseasiassa tekstasin sen jälkeen kun olin ulvonut sille 30 min puhelimessa) että jos se haluaa mua tavata tai musta mitään ikinä enää tietää, niin se saa soittaa ja ehdottaa, koska mä olen kyllästynyt saamaan kielteisiä vastauksia... En soittanut ja udellut. Jumalauta mä olen VAHVA! ... Mutta uteliaisuus vaivaa...

Kävin kunnon kansalaisena myös maksamassa myöhästymissakon kirjastoon ja tilasin "Eragornin" jatko-osan "Perillinen" (saan sen maanantaina) ja lainasin hömppää "Ninnin päiväkirja" kertoo jostain Köpisläisestä 35 -vuotiaasta sinkusta (vähän ehkä samanlainen kuin Bridget Jonesin päiväkirja) ja kaksi dvd:tä, toinen Kummeli: kyllä lähtee! ja toinen "Cherboutgin sateenvarjot" ja kaksi cd:tä, toinen The Doorsin "Turn out the light" ja toinen LAB:n "Porn beutiful". Onko tästä nähtävissä jotain jakomielitautia?? Persoonallisuushäiriötä? Vai olenko vain laaja-alaisen maun omaava ihminen? Kertooko tämä yleensäkään mitään mistään?!?!?!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus