Hauskaa Juhannusta

  • Ms1974

Tulipa vietettyä kaupunki-juhannus. Alkuun ahdisti ihan helvetisti koko ajatus, koska olin niin päättänyt että kultanihan lähtee mun ja lasten kanssa ystäväni mökille Ruotsiin... Ei sitten lähtenyt. Selvisi myös että perhe-elämä (ainakin meidän perheen) on sille ehkä liikaa ja tämä ei luultavimmin tule toimimaan... No, ei olla puhuttu maanantain jälkeen, joten asiat on aika auki - muttei hyvältä näytä.

Tänään oli kyllä ihan kivaa. Heräsin jostain syystä 7:45, nousin ja vein koiran lenkille. Pesin sääntöjen vastaisesti kaksi koneellista pyykkiä taloyhtiön pyykkituvassa (joku paikallinen Natsi on määritellyt että juhannusaattona ei saa pestä pyykkiä, eikä sunnuntaisin... eikä yleensäkään sellaisiin aikoihin mikä sopisi kiireiselle, työssäkäyvälle ihmiselle), vein pyykit ulos narulle kuivamaan, siivosin marsujen häkin - ja kaikki tuo ennen klo 10. Sitten otin rennosti loppu aamun ja tuli hirveä kiire kauppaan ostamaan WC paperia vartin vaille yksi...

Sitten lähdettiinkin junalla mutsin luo Oulunkylään ja vietettiin siellä ihan mukavat pari tuntia grillaten ja olleskellen. Kotiin tultiin juuri sopivasti Simpsoineksi... Koira jäi mutsille hoitoon jotta voidaan huomenna rauhassa lähteä lasten kanssa Turkuseen. Varasin tiistaina meille Turku-Naantali-Turku risteilyn Ukko-Pekka höyrylaivalla. Klo 11 maissa lähdetään Masalasta ja jo klo 20 maissa ollaan kotona. Kätevä päivän reissu.

Avasin tänään tuosta keittiönpöydältä myös kuoren jossa kerrottiin että pääsin kouluun. Eli edessä neljä vuotta ilman vapaa-aikaa, koska opiskelen toki työn ohessa... Vähän ahdistaa, mutta kyllä mun on siitä selvittävä! On ne prkl muutkin selvinneet... Oli kuitenkin mukava uutinen sinällään, koska muuten ei juuri nyt tunnu menevän kovin vahvasti millään rintamalla - parisuhde, työ ja raha-asiat - kaikki epäilyttävästi menossa päin helvettiä. No, ei ehkä raha-asiat niin paljon, mutta tuli luvattua lapsille että uusin niitteen huoneen sisustusta kesän aikana... Pitää varmaan hankkia joku kiva sivutyö... Vaikka huoran homma. Muutenkin tuntuu että noita miehiä tulee ja menee, niin samantien voisi alkaa veloittamaan ajastaan... (okei - toi oli jo aika mustaa)

Nyt pitää mennä nukkumaan että jaksaa pitää huomenna naaman näkkärillä, kun on lasten kanssa reissussa.

4 kommenttia

Hippi-Ronda

22.6.2007 23:22

hyvää reissuu,ja zemii!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SportGal

23.6.2007 00:43

Onneks olkoon vaan :) ...aika kova on tavoite jos työn ohessa meinaat neljässä vuodessa vetää (mistä koulusta sitten onkin kyse), mutta kyllähän se onnistuu jos niin päättää. Tsemppistä!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ms1974

23.6.2007 09:08

Kiitos vaan tsemppiksistä. Ei se koulu ja työ pelkästään, mutta kun pitäisi lapset ja koti ja kaikki elukatkin jotenkin siinä sivussa hoitaa. Onneksi on jonkin verran apujoukkoja lupautunut mukaan projektiin...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus