Juhannus on nyt lusittu

  • Ms1974

Taidan aikaistaa kesälomaa muutamalla viikolla ja aloittaa sen jo tuossa Heinäkuun tokalla viikolla. Töissä ei nyt juuri ole kovin hehkeää, niinpä ehkä sellainen kuukasi poissa saa taas jaksamaan?? Tai sitten ei...

Lupasin lapsille uudistaa niitten huoneen sisustusta kesälomalla. Suunittelin kirjahyllyt jotka kiinnitetään seinään sänkyjen yläpuollella ja näin ollen saadaan vähän kamoja pois lattialta jne. Hylly on suuniteltu, tavarat tilaan sedän kautta ensiviikolla ja sitten pitäis enää toteuttaa... Olisko ketään remonttireiskaa joka haluais tulla rakentamaan pari kappaletta yksinkertaista hyllykköä?? Musta tuntuu etten tunne kuin tumpeloita miehiä... Ja itsellä ei välttämättä voimat riitä.

Oltiin tosiaan eilen siellä Ukko-Pekka risteilyllä Turussa. Ihan ok. Olis varmaan ollut kivempaa jos olisi ollut joku toinen aikuinen mukana - ei viittinyt yksin edes yhtä olutta ottaa. Seisova pöytä olis saanut olla vähän monipuolisempi ja se lasten seisovapöytä oli ihan syvältä - pelkkiä nakkeja ja lihapullia. Siis ei mitään kasviksia, lisukkeita, ei mitään?! En välttämättä lähde toista kertaa.

Taidan ruveta tekemään ruokaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus