[b][url=https://www.tableonline.fi/ravintola/smor?tlink=Zu7ILbFBua]Smör[/url][/b] lukeutuu Turun ravintolaparhaimmistoon ja sijoittuukin TableOnlinessa Turun kakkosravintolaksi palautteiden keskiarvon mukaan heti Kaskiksen jälkeen. [b][url=https://www.tableonline.fi/ravintola/smor?tlink=Zu7ILbFBua]Smöriä[/url][/b] pyörittää Voiveljet Oy, joka on myös E. Ekblomin, Paninin sekä VoiVeljet! Cateringin takana. Lounastan…
Cityn toimitus15.2.2016 11:00(Päivitetty: 15.2.2016 23:50)
[b][url=https://www.tableonline.fi/ravintola/smor?tlink=Zu7ILbFBua]Smör[/url][/b] lukeutuu Turun ravintolaparhaimmistoon ja sijoittuukin TableOnlinessa Turun kakkosravintolaksi palautteiden keskiarvon mukaan heti Kaskiksen jälkeen.
[b][url=https://www.tableonline.fi/ravintola/smor?tlink=Zu7ILbFBua]Smöriä[/url][/b] pyörittää Voiveljet Oy, joka on myös E. Ekblomin, Paninin sekä VoiVeljet! Cateringin takana. Lounastan [b]Janne Juvosen[/b] kanssa, joka on yksi omistajista [i]"Lounaalla kätemme eivät ole niin sidottuja Smörin konseptiin, jolloin esimerkiksi noin kympin hintaisella päivän erikoisella pääsemme kokeilemaan vähän normaalista poikkeavaa."[/i]
[i]"Illalla myydyin tuotteemme on tietenkin neljän tai kuuden ruokalajin yllätysmenu sekä kauden herkut. Blinit menevät parhaillaan kuin kuumille kiville"[/i] Janne täydentää, enkä ihmettele. Olen maistanut Smörin blinejä.
Olen kokeillut Smöriä kertaalleen [url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1049913618367470.1073741833.137386596286848&type=3]illallisella[/url]. Yllätysmenu oli aivan huippu ja varsinkin Smörin blinit olivat parhaat tähän mennessä maistamani. Illallisen kruunaa erinomainen palvelu, viinivalikoima sekä upea kellariravintolan tunnelma.
Kahden ruokalajin annoslounas viinillä maksaa luokkaa 30€, joka on laatuun nähden erittäin kohtuullinen. [b][url=https://www.tableonline.fi/ravintola/smor?tlink=Zu7ILbFBua]Smöristä[/url][/b] selviää lounaalla toki halvemmallakin, kylläisenä pystyy poistumaan n. 10-16€ hintalapullakin.
Alkuun söimme luomupunajuurikeiton Peltolan Blue -juustolla. Keitto oli samettisen pehmeää, sinihomejuusto oli hyvää mutta omaan makuun tähän yhtälöön olisi sopinut ennemmin joku suussa sulava vuohenjuusto, tämä olisi tehnyt alkuruoasta täydellisen.
Hanhesta tehty Wallenbergin pihvi oli yksinkertaisuudessaan aivan uskomatonta. Keskustelimme [b]Jannen[/b] kanssa, ettei joskus parempaa ruokaa ole kuin jotain ehdottoman yksinkertaista, esimerkiksi poronkäristys, joka ei vaadi kaverikseen mitään muuta kuin perunamuusia ja puolukkaa. Tämä wallenbergin pihvi menee samaan kategoriaan ja olikin erittäin tervetullut annos räntäiseen aamupäivään.
Lukeudun vahvasti niihin ihmisiin jotka mielellään välttelevät 8-10 euron buffettilounaita. Hyviä, kohtuuhintaisia, annoslounaita on vaikea etsiä vaikka olisi alalla. [b][url=https://www.tableonline.fi/ravintola/smor?tlink=Zu7ILbFBua]Smör[/url][/b] on Turussa yksi helmi jota ei kannata ohittaa illallisella tahi lounaalla.
[b][url=https://www.tableonline.fi/ravintola/smor?tlink=Zu7ILbFBua]Smör[/url][/b] on muuten yhtiä harvoja tasokkaita paikkoja Turussa jolla on ovet auki maanantaisin sekä lounaalla että illallisella. Suosittelemme varsinkin testaamaan Smörin yllätysmenut!
– Kimi / TableOnline
[b]Ravintola Smör lisätiedot & pöytävaraukset: [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/smor?tlink=Zu7ILbFBua]https://www.tableonline.fi/ravintola/smor[/url][/b]
[url=https://www.tableonline.fi/ravintola/smor?tlink=Zu7ILbFBua]Smör – Läntinen rantakatu 3, Turku[/url]
[b]Lounas[/b]
[b]3-ruokalajin lounas [/b] 28€
[b]Alkuruoka[/b] 6€
[b]Pääruoat[/b] 18€ (päivän erikoinen n. 10-12€)
[b]Jälkiruoka[/b] 6€
[b]Illallinen[/b]
[b]4-ruokalajin yllätysmenu[/b] 57€
[b]6-ruokalajin yllätysmenu[/b] 67€
[b]Alkuruoat[/b] 12-14€
[b]Pääruoat[/b] 21-30€
[b]Jälkiruoat[/b] 7-12€
[i][url=https://www.tableonline.fi/?tlink=Zu7ILbFBua]TableOnline.fi[/url] – Löydä ravintola makusi mukaan, on online-pöytävarauspalvelu, joka on vahvasti mukana suomalaisen ravintolakulttuurin kehittämisessä. TableOnline perustettiin kesällä 2010 muutaman yrittäjähenkisen ystävyksen kesken ajatuksena tuoda tasokkaat ravintolat ja ulkona syöminen lähemmäksi suurta yleisöä, oppia uutta ja kasvaa Suomen suurimmaksi ravintoloiden näkyvyyden edistäjäksi. [url=https://www.tableonline.fi/?tlink=Zu7ILbFBua]TableOnline.fi[/url] on osa City-lehden mediarypästä.[/i]