Hyvä Luojani...

  • Kikiri

...tiedän että ryyppääminen yhdeksänä päivänä peräkkäin on tyhmää ja ihan turhaa, mutta kun mulla oli se talviloma. Ymmärrän kyllä, että sinun piti jotenkin saada hidastettua vauhtiani ja langetit minulle kovan kuumeen, mutta kuten huomaat, on lääketeollisuus tehnyt sairastamisen hyvin helpoksi, eikä tämä flussa hidastanut minua kuin sen yhden päivän. Mutta voisitko parantaa kurkkukipuni, että voisin taas sulavasti polttaa tupakkaa. Noita kurkun puuduttajia kun ei saa syödä kuin kymmenen päivässä...
...minua kuvottaa! Olessani eilen baarissa, minkä nimeä me emme lausu ääneen, järjestettiin skaba. Ilmaista viinaa sille, joka tuo ensimmäisenä alkkarinsa juontajalle.. "On niitä kyrpiä ennenkin nähty, housut pois vaan!" Poika(!), kuka voitti, sai palkinnoksi yhden drinkkilipun. Kesällä mä vielä jotenkin suvaitsin sen, kun ne käski vetää paidat veke, sillä siihenhän on "totuttu" naisten ja miesten kohdalla, mutta alushousut! Mitä niitten päässä oikein pyörii? Mitä ne oikein ajatteli siitä seuraavan, kun ihmiset kännipäissään ajattelee ilmaista viinaa jos vähän vilauttaa? En mä halua nähdä kyrpiä keskellä tanssilattiaa! Meni taas maku siihen paikkaan ja siihen henkilökuntaan!
...kiitos, että olet kuullut hiljaiset huutoni yössä ja tuonut elämääni Pupen. Meillä on ollut todella mukavaa viime aikoina ja tuntuu siltä, että se ymmärtää. Kiitos, että ojennat auttavan kätesi Pirulaani, niin että vielä jokin kaunis päivä voin tulla polvilteni eteesi ja sinä otat minut lapseksesi. Toivottavasti annat minun elää pitkään, sillä sitä hetkeä saa odottaa jos tää tätä samaa rataa menee!
...kiitos, että näytit minulle oikeuden. Hän pieksi minut ja hylkäsi sinut ja hän kulkee pimeitä polkuja yksin ilman valon häivää. Tiedän, että olet armelias, mutta voisitko silti vielä odottaa ja antaa hänen kärsiä tässä elämässä, kun kuolema olisi hänelle helpoitus? Vai loitko sinä edes häntä?
...pidä yllä maailmaa, niin minä pidän yllä omaani ja saa tulla auttamaan, kun tilanne näyttää kriittiseltä, mut voisitko tehdä sen vähän lempeämmin kuin yleensä? Kyllä mä uskon vähemmästäkin.. kai.. Anna ystävilleni ja minulle voimaa jaksaa matkaa eteenpäin, vaikka me saadaan voimaa toisistamme, mutta kyl sä tiedät miten tuhmiä ja turhamaisia me ihmiset välillä ollaan. Anna minulle voimaa jaksaa taistella tasa-arvon nimeen jatkossakin.
Kiitos

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus