Ammattitautina suunnittelu

  • Oooih

Kalenteri. Mitä tekisinkään ilman sitä. Saatan istua kalenterin ääressä tuntikausia suunnitellen. Suunnittelen tavoitteitani, aikataulujani, tulevia matkoja, elämää. Vanhat kalenterini ovat täynnä suunnitelmia, useimmat jääneet toteuttamatta. Mutta toteutus ei olekaan tässä se olennainen, vaan suunnittelu. Pyörittelen päässäni mahdollisuuksia, vaihtoehtoja ja niiden vaatimia olosuhteita. Ja juuri tuo pyörittely on niin hauskaa.

Tämä on perintöä opiskeluajoilta. Tuolloin keskittymiskykyni tentteihin lukiessa oli ajoittain todella huono ja usein päädyinkin suunnittelemaan matkoja maailman ääriin. Takataskusta löytyykin kymmeniä toteutettuja ja toteuttamattomia matkasuunnitelmia. Suunnitelmista paistaa läpi taipumukseni liioitteluun. Jokainen reissu kestää vähintään 2-3kk ja maksaa myös sen mukaisesti.

Huomaan parisuhteessa olevani taipuvainen samaan suunnitteluun. Pyörittelen päässäni erilaisia mahdollisuuksia ja haaveita. Mutta, koska olen tottunut siihen, etteivät suunnitelmani ole yleensä toteutuneet en odotakaan niiden toteutuvan. Suunnittelu on kuitenkin parisuhteessa erilaista. Ei kannata puhua kaikista haihatteluistaan ääneen, jottei toinen mene aivan pökerryksiin. Ja toisaalta, toisen suunnitelmat elämänsä ja uransa suhteen on otettava huomioon. Toisaalta tämä on ehkä hieman tylsää, enää ei voi suunnitella lähtevänsä milloin tahansa, mihin tahansa. Toisaalta intohimoinen suunnittelija saa lisäpotkua kerrankin asetetuista rajoitteista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus