Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.
Edellinen

Traagisia rakkaustarinoita....  1

Kun näki nurmella limanuljaskan nuori tatti
niin leimahti lempi
koko pillistön voimalla häntä rakastin
mutta tatti tuo liikaa empi

Ovat onnen polut nämä mutkikkaat
ilotyttöjäkin tarjos sienimaa
karvalaukun luota löysi lohdutuksen
tatti matkalla murheen mailla

Mikä? Kuka? Missä? Mistä tämän sydäntä raastavan kappaleen voisi saada omakseen? Tiedän sen olevan Soitinmenoista, Susanna Haavisto, Eija Ahvo, Heikki Kinnunen ja Erkki Saarela sen esittivät. Kerran sen jo onnistuin saamaan c-kasetille, mutta sekin hukkui. Snif. Ja luulen että se ainoa lelukin on patterin välissä.


Siivoava mies vai siivooja?  9

Äiti sanoi aina, että sun on hankittava mies joka siivoaa. No ihan kuin se sopivan miehen löytäminen olis muuten ihan liian helppoa. Tänään kuitenkin otin merkittävän askeleen kohti leppoisaa loppuelämää. Tilasin siivoojan ;D.

Kyllä, olen laiska siivoamaan, tiskaamaan ja erityisesti vihaan tavaroiden paikoilleen laittoa.

Jos sen miehen sit viel sais jostain tilata.....



Laajennusta työväenopiston kurssitarjontaan  3

x- hitto
y- nii-in, aina ei vaan saa kaikkea mitä...
y- ja minulla EI OLE 30 senttinen
x- ei se pituus vaan paksuus
y- no aika oudon näköinen olisi 30 cm jos se olisi ymp.mitaltaan 2 cm
x- no pitkä ei välttämäti oo paksu
y- totta, en kyllä ole tehnyt asiasta empiiristä tutkimusta
x- mä olen trust me
x- tää on se aika vuodesta kun pitäisi olla kainalo
y- kun pimenee...
y- aika monilla on sama kaipuu havaittavissa
y- voisi lukea vaikka taas kama sutraa
y- "opiskelu kannattaa aina"
x- mä uskon käytännönoppimiseen
y- olisikohan työväenopistossa käytännön kursseja
x- jos löydät niin kerro mullekkin
y- *selaa opasta*
x- tai mä voisin tietty alkaa vetää niitä
y- mihin saa ilmoittautua
y- miten kurssimaksu suoritetaan
x- eiks se sit mee niin ku kaikki nää miitti-ilmoittautumiset
x- ja rahat tietty sit mun tilille
x- pitää laskea tuntipalkka ja osallistujamäärät
y- saako kaverialennusta
x- hahhahahahaah
y- pienryhmissä teho-opetusta
y- ja heikosti edistyville tukiopetusta
y- villeille jälki-istuntoa
x- ja nopeasti oppiville lisätehtäviä
x- kuinkas laaja tän kurssin täytys olla?
x- Mitä aihealueita pitäis käsitellä erityisesti?
y- voisi olla kaksi eri kurssia; perusteet ja jatkokurssi
perusteissa aloitetaan ihan alusta, miten nainen riisutaan jne.
hyväilyt, suudelmat, suuseksiä...
x- jos aloitetaan ihan alusta, niin aloitetaan siitä miten nainen saadaan
siihen tilaanet se on halukas riisuutumaan
y- penetraatioon pääsee vasta kun saa partnerin laukeamaan ensin. eri
asennot jätetään jatkokurssille, siellä voi sitten olla
erikoisuuksiakin mm. hieman sidontaa ja anaalia ja sen sellaista
x- selvä, pitää alkaa miettimään sitä osallistuja listaa ja opetuspaikkaa
x- Mikä sen kurssin nimi olis? Intensiivikurssi lähisuhteisiin haluaville?
y- tai sitten ihoa pintaa syvemmältä, intiimiä kanssakäymistä
intomielisille
y- tuntuu koko ajan vaan paremmalta ja paremmalta ajatukselta tuo kurssi
x- sit se pitää lanseerata



Deittailusta ja sen sellaisesta osa II  1

Toipilaana on aikaa pähkiä.

Nettideittailu on baaritiskitutustumista hidastettuna. Baaritiskillä arvion toisen kiinnostavuudesta tekee 1-5 minuutissa. Sama prosessi netissä tutustuttaessa vie pahimmillaan viikkoja.

Myös prosessi on nurinkurinen. Baaritiskillä ensimmäinen asia joka todetaan on fyysisen vedon olemassaolo tai sen olemattomuus. Netissä tuo on se viimeinen asia. Kun vihdoin siis höpinöiden jälkeen olet tapaamassa tuota herra tai neiti X:ää onkin ensimmäinen oikea testi edessä.Sitä ennen on arvioitu ajatusmaailma, aivotoiminta, arvot ja huumorintaju. Tämä tapaaminen usein nouseekin sitten kompastukiveksi. Kuinka monesti olet ollut treffeillä jonkun kanssa, joka etukäteen kuvien ja tekstin perusteella on vaikuttanut mielenkiintoiselta ja fiksulta, mutta tavatessa todennut heti, ettei fyysistä vetoa ole ja ei voi koskaan olla?

Baaristiskillä kaiken tuon ajatusmaailman, aivotoiminnan, arvojen ja huumorintajun arvioiminen riippuu omasta ja vastakkaisen osapuolen sen hetkisestä kunnosta. Kuitenkin yhden baari-illan aikana saattaa huomaamattaan skannata useamman ehdokkaan muutamassa tunnissa. Samaan suoritukseen tämän välineen kautta menee viikkoja. Kärsivällisyyttä siis kysytään.


Kännissä olet ääliö  8

Ironista tässä kaikessa on, että tuolla kampanjalla yritetään vähentää teinien juomista, mutta unohdetaan se, että todellinen muutos lähtee vain ja ainoastaan aikuisten luomasta mallista.

Aikuistuva nuori pyrkii tekemään samoja asioita kuin aikuiset. Mikäli aikuiset ihannoivat juomista, kokevat sen AINOANA tapana pitää oikeasti hauskaa ja kertovat ajan kultaamia tarinoita kännisekoiluistaan nuorena, niin mitäpä muuta voi olettaa kuin että nuori menee tekee perässä. Kuvaavaa on, että tarinoita siitä kuinka oksensi bussissa käsilaukkuunsa pidetään hauskoina ja kertomisen arvoisina tarinoina.

Juominen on aikuisten keskuudessa hyväksyttävämpi käyttäytymismalli kuin juomatta jättäminen. Kuinka moni joutuu selittämään ihmisille tilattuaan oluen baarissa? Kuinka moni jouluu selittämään tilattuaan limun tai mehun? Hih, itse vietin ikimuistoisen laivareissun uuden työporukan kanssa tilaillen salaa alkoholittomia drinkkejä baarista, kun en jaksanut vastailla koko laivamatkaa kysymyksiin "Miks sä et juo?". Ja vastaukseksi ei koskaan kelpaa "miks joisin?".

Voiko siis olettaa että teini, joka kasvaa tässä juomakulttuurissa jättäisi kännäämättä? Tuskin, vaikka mainos kerrankin osuu asian ytimeen. Kännissä todellakin useimmat ihmiset ovat ääliöitä ;D.



Viiksistä  4

Miehen naamakarvoitus on jumalan lahja naisille. Niitä on kiva rapsutella, silitellä ja kutittavat mukavasti. Tiedät suudelleesi, kun suutelet naamakarvaista miestä.

Poikkeuksen tähän kaikkeen tekevät viikset. Jos vaaleansiniset "janisievinen"-speedot ovat alushousuissa varma seksin tappaja, niin viikset ovat sitä naamakarvoissa. Onko kukaan koskaan nähnyt miestä, jolla olisi ollut pelkät viikset ja joka silti olisi ollut vetävä? Itselleni tulee mieleen vain niitä "voi taivas aja ne jo pois"-esimerkkejä.


Deittailusta, käyttäytymiskoodeista ja seksistä  12

Meitä on moneen junaan deittailunkin suhteen. Toiset tykkää alkututustumisesta, sen kaiken aiheuttamasta epävarmuudesta, jännityksestä ja uutuuden viehätyksestä. Toiset haluaa rynniä sen läpi mahdollisimman nopeasti päästäkseen suhteeseen.

Itseäni alkutapailu usein kyllästyttää. Tämä johtuu siitä, että tiedän jo ensimmäisen viiden minuutin aikana vetääkö mies minua puoleensa vai ei. Toisekseen, nettideittejä edeltää jo ajatusten vaihto. Toisesta on rakentanut kuvan päähänsä, ja sillä tapaamisella vain tsekataan sitten se fyysinen veto.

Kolmannekseen, treffeillähän usein on tapana tehdä asioita jotka ovat treffeillä olijan mielestä hauskoja ajanvietteitä. Ja jos toinen osapuolista listaisi harrastuksiinsa ensimmäiseksi seksin, rapsuttelun, silittelyn ja kyhnäämisen, niin eikö ole ymmärrettävää että tämä henkilö helposti kokee kaiken muun vain tylsäksi oikean asian lykkäämiseksi? Miten tuossa tilanteessa sitten pitää toimia?

Naisenhan olisi perinteisesti hyvä olla "hard to get". Naisen on siis tässä tapauksessa tukahdutettava oikea minänsä ja oltava alussa jotain aivan muuta kuin on, jotta suhde mahdollistuisi perinteisen miehen kanssa, joka on siis tottunut saalistamaan. Onko seksuaalinen nainen uhka? Koetaanko seksuaalinen nainen väistämättä uskottomana? Miksi naisen pitää odottaa aloitteita? Pitääkö?

Edellinen