Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Radiohiljaisuus  5

I hope when you’re in bed with her, you think of me
I would never wish bad things, but I don't wish you well


You knew exactly what you were doing

If she really knows the truth, she deserves you
...

You couldn't say it right to my face

….

Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never

Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never

….


*sensuroitu*  1

Voi kerpeleen kerpele.

Lennon paikkavaraus oli auennut viime yönä ja nyt sit olin myöhäs ja kökötän paskalla paikalla maailman ääriin ja takas. Paska paikka tarkoittaa minimaalista jalkatilaa ja jotain urpoa vieressä. Onneksi edes toiselle puolelle sain ikkunan ja taakse tyhjää tilaa.

Nyt sitten pitää kiiruhtaa kauppaan ostamaan kuulokkeet, jotka sulkee kaikki ulkopuoliset äänet pois. Mulle ei ole koskaan oikein auennut se, että lennoilla, jotka lähtee aamulla ennen kuin kukko on edes kääntänyt kylkeä, aloitetaan ruokailu, kaupustelu ja juoman jakelu heti ja se kestää loputtomiin. Itse aion rykästä silmälaput silmille ja kuulokkeet korville ja olla unessa ennen kuin kone irtoaa Helsinki-Vantaalta.

Jupinaa ja murinaa.


Pantera vs. Elton John  6

Heräsin kirkkaan kylmään aamuun. Hempeilymusiikkia kaivatessani kaivelin cd-lipastosta Elton Johnin kokoelmaa. Loputtomalta tuntuneen kaivelun jälkeen sen löysin kuin löysinkin. Avatessani koin kuitenkin elämäni shokin. Eltonin kotelossa komeili Panteran levy. Niin, ja en käsittääkseni ole koskaan edes kuullut kyseiseltä humppakombolta yhtään kappaletta....joku mies on siis ihastunut mun Eltoniin ja vienyt sen mukanaan.

Tiedoksi siis, ettei Pantera korvaa Eltonia. Ja Elton olisi hyvä palauttaa omistajalleen.


Roolit päälaellaan  5

En puhu.
Tai oikeastaan en mielellään puhu syvimmistä tunteistani.
Jos edes tunnistan niitä.
En juurikaan pussaa.
Olen vain yhden ihmisen kanssa aidosti nauttinut suutelusta ja sekin oli joku ruotsalainen.

Ajattelen seksiä.
Paljon.

Valitan, etten saa tarpeeksi.
En määrällisesti.
En laadullisesti.

Punnitsen parisuhteeni tulevaisuutta seksi toisessa vaakakupissa ja kaikki muu toisessa.

Niin ja olen nainen.


Opettajat ja oppilaat  15

Oppiminen on kinkkinen asia. Ensinnäkin, mitään oppimista ei tapahdu ellei opiskelija halua oppia. Tästä syystä on äärettömän tärkeää motivoida opiskelijaa kaikin keinoin.

Toisekseen, on syytä laatia hyvä, kaikenkattava opetussuunnitelma ja valita metodit, jotka kullekin opiskelijalle ovat parhaimmat. Tässä vaiheessa opettaja huokaisee jo syvään ja tuumaa että josko sittenkin jättäisi kokonaan sikseen. Jos oppimista tapahtuisi vaikka vahingossa.

Kolmanneksi, mies opetuksen kohteena on hankala. Nainen on herkistynyt pienimmällekin vinkille, mutta mies ei. Mies ei ymmärrä vihjailua, mies ei ymmärrä epäsuoria toiveita. Naisen olisi siis heitettävä romukoppaan hienovarainen ohjailunsa ja sanottava suoraan mitä haluaa. Tämä tietenkin sotii naisen koko käyttäytymismallia vastaan ja on äärimmäisen hankalasti toteutettava.

Nainen siis ostaa paketin Ben & Jerry’s jäätelöä ja alkaa hautomaan strategiaansa.