Deittailusta ja sen sellaisesta osa II

  • Oooih

Toipilaana on aikaa pähkiä.

Nettideittailu on baaritiskitutustumista hidastettuna. Baaritiskillä arvion toisen kiinnostavuudesta tekee 1-5 minuutissa. Sama prosessi netissä tutustuttaessa vie pahimmillaan viikkoja.

Myös prosessi on nurinkurinen. Baaritiskillä ensimmäinen asia joka todetaan on fyysisen vedon olemassaolo tai sen olemattomuus. Netissä tuo on se viimeinen asia. Kun vihdoin siis höpinöiden jälkeen olet tapaamassa tuota herra tai neiti X:ää onkin ensimmäinen oikea testi edessä.Sitä ennen on arvioitu ajatusmaailma, aivotoiminta, arvot ja huumorintaju. Tämä tapaaminen usein nouseekin sitten kompastukiveksi. Kuinka monesti olet ollut treffeillä jonkun kanssa, joka etukäteen kuvien ja tekstin perusteella on vaikuttanut mielenkiintoiselta ja fiksulta, mutta tavatessa todennut heti, ettei fyysistä vetoa ole ja ei voi koskaan olla?

Baaristiskillä kaiken tuon ajatusmaailman, aivotoiminnan, arvojen ja huumorintajun arvioiminen riippuu omasta ja vastakkaisen osapuolen sen hetkisestä kunnosta. Kuitenkin yhden baari-illan aikana saattaa huomaamattaan skannata useamman ehdokkaan muutamassa tunnissa. Samaan suoritukseen tämän välineen kautta menee viikkoja. Kärsivällisyyttä siis kysytään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus