Ihmissuhdematematiikan lyhyt oppimäärä

  • Oooih

Ihmissuhdematematiikkaa

Harrastin eilen ihmissuhdematematiikkaa. Olen todennut, että noin 2-5% miehistä saa sukat pyörimään jaloissa. Jos suomessa on noin 5 miljoonaa ihmistä ja miehiä 2,5 miljoonaa, niin jaettuna tuo 85 (ikävuodella), niin saadaan jokaiseen vuoteen n. 24000 miestä. Jokaisessa ikäluokassa on siis potentiaalisesti n.588 miestä, josta voisin kiinnostua. Näistä joka viides asuu Uudellamaalla, eli reilu 100 miestä ikäluokasta. Oletetaan, että osa on varattuja…joten päästään noin 20 kpl/ ikäluokka. Jos sitten oletetaan, että voisin kuvitella kiinnostuvani miehistä about 25-35v. Saadaan tulokseksi, että Uudellamaalla asuu 200 miestä, josta teoriassa voisin kiinnostua.

Sitten päästään todennäköisyyslaskuihin, jotka olen jo unohtanut. Millä todennäköisyydellä joku noista miehistä olisi minusta kiinnostunut? Mitkä asiat vaikuttavat? Ulkonäkö, pään sisältö ja mikä? Ulkonäkö on tänään pohdinnan alla

Hmmm, tänään pohdinnan alla on myös se, että pitäisikö pudottaa painoa. Jos, niin kuinka paljon? Tämä kumpuaa siitä, että useimmiten kun kiinnostun miehestä ja tämä ei musta, saan kuulla seuraavaa :” Olet tosi fiksu, kaunis, hauska jne.” Sitten jossain vaiheessa se tulee esiin, mä olen kasvanut liikaa sivusuuntaan =D. Toisaalta, kuten joku sen totesi, ei niitä ottajia nytkään puutu, mutta pohdin, että auttaisiko tämä kenties kysynnän ja tarjonnan kohtaamisen paranemiseen. Ja olen lopen kyllästynyt kuulemaan tuota samaa lausetta.

Olenko siis valmis luopumaan joistakin nautinnoista saavuttaakseni jotain toisia? Mä olen ikuisuusdieetillä. Tai oikeastaan tarkkailen, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Stressissä en tarkkaile ja sen aina huomaa. Nyt on pitkä kesäloma lähestymässä ja voisin taas ottaa projektin. Mutta millaisen? Luulen etten tunnistaisi itseäni täysin normaalipainoisena. En osaa kuvitella millainen olisin. Lisäksi olen kiintynyt rintavarustukseeni ja takamukseeni. Mahastani voisin antaa pois muutaman kilon. Valitettavasti perinteisin keinoin tehtynä nämä kaikki pienenevät samaa tahtia. Ja kuten aina, se ongelmakohta katoaa viimeisenä.

7 kommenttia

Anonyymi

14.4.2008 19:07

Ainahan voi näytellä tyhmää, kertoa huonoja juttuja ja öö, mites ollaan olematta kaunis, whore makeup? Noilla ei varmaan kuulis enää samaa lausetta..? Joo, hienoa kiertelyä aiheen ympärillä:)
Mut niin, ei munkaan vatsa pienene vaikka tekis vatsoja:( Ja dieetitkin pitäsi unohtaa, katsotaas useammin sitä doctor Philiä ja muita. Pitäiskö nautinnoista luopua sitten toisten vuoksi, jaa, ehkä nekin pitää laittaa arvojärjestykseen. Terveydellisistä syistähän nyt kannattas outokummuista päästä eroon, ehkä se sitten tietäs parempia toisia nautintoja? Tosin ikävähän se on jos tissit häviää:(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oooih

14.4.2008 19:09

No on ikävää jos häviää...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

amelya

14.4.2008 23:16

Tuo oi jo todella monimutkaista matematiikkaa! *ihailee*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

15.4.2008 09:19

Parempi laskelma: 30000 miestä per ikävuosi, 600-1500 kiinnostavaa heissä, 158-396 asuu Uudellamaalla (Länsi-Uusimaa kannattais myös ottaa mukaan koska Porvoo on paljon lähempänä kuin Hanko - 47km vs 116km, saman tien Lahti mukaan, 96km päässä vain) Suhteessa on 1/3 tuon ikäisistä, ehkä kiinnostavista 50%. 79-198 kiinnostavaa jäljellä, per ikävuosi. Jos kaikki 25-34-vuotiaat kelpaa niin 790-1980 kpl. 25-60kpl heistä löytyy Citystä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oooih

15.4.2008 12:48

a: Todellakin, ihailtavaa näinkin huonolla laskupäällä...Monopolin pelaaminen ei meinaa onnistua, mutta miesmatematiikka kyllä....Hmmmm, I wonder why?

o: Miksi 30000 miestä per ikävuosi? Ei Porvoo ole Länsi-Uudellamaalla. Laskutoimituksen perustelut selkeästi esiin, muutenhan tuota ei voi tarkistaa ja näin ollen joko vahvistaa tai kumota =D.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

15.4.2008 21:51

No 2006 Suomessa syntyi 58 862 ihmistä. Eiköhän 70-luvulla ja 80-luvun alussa syntynyt melko saman verran (tai no ehkä 10% enemmän) ihmisiä per vuosi (1985 syntyi 63000, muita lähellä olevia ei oikein Googlella löytynyt). Siihen lisäksi ulkomailta tulleet, eli pakolaiset ja opiskelijat. Niin sanoisin että melko lähellä on tuo 30000 miestä per ikävuosi. Ainakin lähempänä kuin 24000. Ja pk-seudulla nuorten osuus on paljon isompi kuin Suomessa keskimäärin. http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuva:Fin_population_by_age_2005.png tosta tosin voi melko hyvin päätellä 25-34-vuotiaiden miesten määrän (tosin 3v sitten). Viivotinta vaan monitoriin ja arvioimaan. 163 000 + 151 000 = 314 000.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus