Kiimaiset mummot =)

  • Oooih

Yle teemalla esitettiin dokkari vanhusten seksuaalisuudesta. Tai oikeastaan vanhempien naisten seksuaalisuudesta, mummojen, isoäitien ja isoisoäitien. Aihe on ehkä yksi vaietuimmista alueista ihmisen elämänkaaressa. Haastateltavat kertoivat toinen toisensa jälkeen omasta hämmennyksestään vaihdevuosien jälkeen, kun oma seksuaalisuus ei päättynytkään siihen. Itseasiassa, monen seksuaalisuus oli kohonnut uuteen huippuunsa.

Me kaikki vanhenemme. On surullista, että tuo elämänvaihe on vaiettu ja maton alle lakaistu. Jokainen nainen joutuu kohtaamaan muutokset omassa ruumiissaan jälleen yksin. Murrosiän hämmennys, häpeä ja neuvottomuus ovat jälleen edessä. Asian ei kuitenkaan tarvitsisi olla niin. Juuri tällaisista asioista olisi todella mielenkiintoista keskustella ne jo kokeneiden ihmisten kanssa. Silloin tuohon vaiheeseen elämässä ei tarvitsisi mennä ilman karttaa ja kompassia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus