Prinsessa- ja prinssisadut pannaan

  • Oooih

Kohtaamisongelmat

Aikaisempi kirjoitukseni siitä kuinka kasvava akateemisten naisten ja kouluttamattomien miesten joukko ei vain yksinkertaisesti kohtaa parisuhdemarkkinoilla kirvoitti miehiltä kitkeriä ja vähemmän kitkeriä vastauksia.

http://www.city.fi/yhteisot/blogi/oooih/54406/

Yksi yhteinen seikka niistäkin nousi esiin. Saman ongelman koetaan olevan olemassa myös siellä meren toisella puolella. Samoin ne kouluttamattomat miehet kokevat, ettei yhteyttä synny. Syyt olivatkin sitten moninaiset.

Jäin pohdiskelemaan asiaa puolihuolimattomasti. Mitä jos ongelman ydin onkin siinä, mitä parisuhteelta haluamme? Asetammeko kohtuuttomia vaatimuksia puolin ja toisin? Mikä on parisuhteen perimmäinen tarkoitus? Lisääntyä ja kasvattaa lapset, toisin sanoen huolehtia että selviävät hengissä aikuisuuteen ja voivat omalta osaltaan jatkaa lajin olemassaoloa? Onko romanttinen rakkauskuvamme aiheuttanut parisuhteelle kohtuuttomia vaatimuksia, siten että ellemme avaa silmiämme edes himpun todellisuudelle, olemme tuomittuja pettymään kerta toisensa jälkeen? Pitäisikö romanttiset elokuvat ja kirjat siis kieltää alle 40-vuotiailta, jotta tätä kieroutumaa ei pääsisi syntymään lisääntymisiässä olevien naisten keskuudessa? Itse koen, että miehillä tätä ongelmaa harvemmin on. Miehet useammin kuin naiset ovat ”good enough” ihmisiä. Tavallaan siis tyytyvät naiseen, joka on tarpeeksi hyvä. Naiseen joka sopii muottiin jonka miehet päässään ovat naiselle luoneet. Naiset metsästävät sitä elämänsä miestä, sitä prinssiä, sitä oikeaa. Hmmm, kaikesta päätellen myös satukirjat, joissa on prinssi, pitäisi kieltää lapsilta.

4 kommenttia

Anonyymi

10.11.2007 17:35

Pitää uudelleenkirjoittaa kaikki prinsessasadut.
"Ja kaunis prinsessa heräsi suudelmaan joka tuoksui tupakalle ja vanhalle viinalle. Hän aukaisi silmänsä ja näki edessään unelmien prinssin sijaan ihan tavallisen tallukan näköisen juntin. Prinsessa huomasi että juntti oli valmis toimiin joten hän sammutti valot ja niin he harrastivat lähetyssaarnaaja-seksiä täydet kolme minuuttia joka lauantai saunan jälkeen ja lisääntyivät ja jatkoivat sukuaan. Lasten lähdettyä kotoa prinsessa ja juntti erosivat ja elivät elämänsä onnellisena päiviensä päähän asti"

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oooih

10.11.2007 17:53

more: hihihih, juuri noin.

Cat-I: En käyttäisi sanaa jotkut, vaan monet. Ja lapset oppivat erottamaan sadun todellisuudesta, koska heille kerrotaan mikä on totta ja mikä ei. Samaan aikaan he tietenkin vertaavat satua ja kokemaansa todellisuutta ja näin oppivat. Sadut kuitenkin jäävät elämään mieleen ja kuka tietää mitä vaikutuksia niillä on alitajunnassa myöhemmässä parinhankinnassa ;D.

Aikuisten sadut ovatkin hankalampia. Kukaan ei ole kertomassa, ettei tämä voi mitenkään olla totta. Myös satuja ylläpitäviä tahoja on enemmän. Ja vertailu todellisuuteen on hidasta puuhaa ;D.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oooih

10.11.2007 18:21

Cat-I: Niinhän sitä voisi kuvitella, että medianlukutaitoa olisi ;D... Ja kyllä, se realiteettien hyväksymisen puute näkyy ehkä parhaiten juuri siinä parisuhteessa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus