Töihin takas

  • Caduceus

Tänään piti tulla takaisin töihin loman jälkeen. Ristus, että ahristi. Mulla meni jo koko eilinen päivä täysin pilalle, koska olin niin ahdistunut. Itkeä pillitinkin jossain vaiheessa, kun tuntui niin pahalta. Toisaalta osaksi se johtui siitä, että vaikka oli luvattu +23c ja aurinkoista, oli koko päivän +12c eli helevetin kylmä. Koska olin suunnitellut viettäväni viimeisen lomapäiväni rannalla loikoillen, ja olin pakannut bikinitkin jo kassiin valmiiksi, otin aika henkilökohtaisesti tämän jäätävän kylmyyden :(

Viime yö meni sitten neljästä asti valvoessa, kun odotin kauhusta jäykkänä työpäivän alkua. Onneksi hieman helpotti se, että pomo ei ollut vielä palannut lomalta, niin ei tarvinnut kohdata sitä. Toisaalta sama se, jos sen kohtaaminen olis tullu tähän samaan rytäkkään. Sitpähän olis sekin ollu poissa niskasta. Nyt se on vielä edessä.

Nyt duunipäivä alkaa olla ohi ja olen elossa. Positiivista. Pelkäsin nimittäin kuolevani ahdistukseen ja vitutukseen. En kuollut. Hienoa.

Nyt metsään vattuja poimimaan =)

2 kommenttia

Caduceus

5.8.2009 19:54

Tää kaikki johtuu siitä loppukevään paskasateesta pomon taholta (se käsijuttu). Ymmärrän kyllä et olet huolissasi. Olen itsekin huolissani. Mun pitää kattoa nyt, miten tuolla lähtee menemään kun pomo tulee takas. Olen päättänyt, että itseäni en sillä paskalla pilaa vaan otan sitten pitkät, jos tilanne menee liian pahaksi. *hali* kiits välittämisestä kuiteski.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus