Vielä toisten huomioimisesta

  • Caduceus

Olen järkkäämässä juhlia ensi viikonlopuksi. Ei mitään isompaa, mutta kuitenkin yli 20 vierasta. Ja voi hyvä isä, että voi olla vaikeaa ilmoittaa, onko bileisiin tulossa vai ei ja millä vahvuudella, yksin vai kaksin.

Kutsun lähetin yli kuukausi sitten, joten kaikilla on ollut aikaa järkätä työvuorot, hommata lapsenvahdit ja varata hotellihuoneet. Kaikilla on myös ollut aikaa ilmoittaa, mikäli minkään yllämainituista, tai jonkun muun seikan järjestäminen ei syystä tai toisesta onnistu. Viimeinen ilmoittautumispäivä oli yli viikko sitten.

Edelleen epävarmoja on kuusi henkeä, eivät kuulemma tiedä. Fine. En tiedä sitten minäkään, onko heille ruokaa jos tulevat. Myöhässä ilmoittautui kahdeksan. Vajaa puolet ilmoittautui määräaikaan mennessä joko kyllä tai ei -vastauksella.

Koska väännän juhliin tarjottavat itse, mulle todellakin olis tärkeää tietää, onko jengi tulossa vai ei. Ja koska kuitenkaan en voi oman työn ohessa tehdä tarjottavia edellisenä iltana kaikkia, tarviisin sen tiedon NYT koska teen tarjottavia etukäteen. Okei, ei sinne mitään kummoisia tarjottavia tule, iltapalaa vain, mutta kuitenkin valmistamista/valmisteluja vaativia snackeja, joita ajattelin tehdä etukäteen pakkaseen. Ja koska muutama vieras ei nyt suostu millään ilmoittamaan tulostaan, on valmistelutkin jäissä.

Mun mielestä ei ole mun homma soitella tai viestitellä perään että onko jengi tulossa vai ei. On äärimmäisen junttia jättää vastaamatta kutsuun, silloinkin kun ei aio tulla. Kai siitä voi tietysti omat johtopäätöksensä vetää.

Valmistaudun iäkkään sukulaisen syntymäpäiville pilaamaan päiväni. Ulkona on +24 ja on mun viikon ainoa vapaapäivä, ja ei kun sinne kitumaan. Huomenna koko päivä töissä.

Ai niin ja kai muistin mainita sen pakollisen eli että sille mun bilepäivälle on luvattu +10c ja kaatosadetta ja että bileet on mökillä.

5 kommenttia

Hippi-Ronda

8.8.2009 11:19

toi on niin tutun kuulosta!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gentlewoman

8.8.2009 11:24

Tuttua tarinaa tuo kutsuun vastaamattomuus , epäröinti sun muu. Itse järjestän tässä juhlia joihin kutsuttiin 35 ihmistä / paria , ja lupasin kaikki juomat ilmoittautuneille - kaksi ilmoittautui määräaikaan mennessä.
Hankin siis juomat ja ruuat oman perheen lisäksi kahdelle ihmiselle , muut saa tilata vaikka pizzaa ja hakea juomat ärrältä - jos nyt ovat sittenkin tulossa.
Ilmiö on sama riippumatta ikäluokasta ( meillä kutsuttujen ikähaarukka 18 - 40v ) tai sukupuolesta.
Mikä ihmisiä oikein vaivaa ?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

8.8.2009 16:32

H-R, ai sullakin. =(

duunarinainen, kyl tekis oikeesti mieli tehdä vastaava: lista kädessä ja sen mukaan sitten kattoo, ketkä saa bileissä syödä ja juoda ja ketkä ei. Sanois sitten vaan kylmästi, että mitäs varten luulit että pyydettiin ilmoittautumaan, joten sori. En tiedä, mikä ihmisiä oikein vaivaa. Kai tää on vaan yks osa tätä nykyajan yleistä piittaamattomuutta ja omaan napaan tuijottamista, että ei vaan kiinnosta ottaa toisia huomioon. Oma napa lähinnä. :(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hippi-Ronda

9.8.2009 14:22

juu,tuo ilmiön huomaa joka kerta ku järjestää esmes lasten synttäreitä,ja pahimmillaa vieraat on päättänyt päivän millon pitää pitää juhlat.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus