Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on normimaanantai.

Romanileiriläisiä ja normimaanantai  6

Mul kävi hassusti kotimatkalla...

Rengas puhkes lahden motarilla just nelosetapin (levähdyspaikka) kohdalla ja sain peruutettua auton sinne levähdyspaikalle. Soitin siitä sit eka duunikaverille jolla on samanlainen auto ja vararengas ja asustelee siin lähettyvillä, mut se ei päässy tulee auttaa ku se oli lasten kans yksin kotona. Työkaveri lupas että jos saan kyydin järjestettyä sinne sen luo niin se antaa mulle auton lainaan ja voidaan sitten paremmalla ajalla miettiä sitä vararengasta. Noh, soitto äipälle joka onneksi oli vielä mun luona viikonlopun koiravahtivuoron jäljiltä mutta äipän auto oli taas lainassa muualla... Sitten soitin sukulaistytölle joka asuu melkein mun naapurissa ja joka tulikin mielellään auttamaan.

Siinä levähdyspaikalla oli se sama romanileiri joka siinä nyt on koko kesän pyöriny ja ne tarjos apuaan. Mietin hetken että näinköhän sitä voi luottaa... Tarjosivat että jos maksan 50€ niin käyvät laittamassa siihen vanteelle uuden renkaan ja pistävät takas alle... Siinä hetken mietittyäni tuumasin että kiinni veti ja näin siinä sitten kävi... Sukulaistyttö tuli sinne siinä vaiheessa kun mun auto oli tunkin varassa ilman rengasta ja nauro mulle että näinköhän saat rengasta ikinä takaisin ja jännittihän tuo itteäkin, mutta näin se rengas nyt vain on auton alla ja romanit ainakin saivat multa synninpäästön, leiriytykööt siellä nelosetapilla just ja niin kauan ku niiden sielu sietää :P

Näköjään sitä on vielä rehellisiä ja hyviäkin ihmisiä maailmassa <3 :)


Säätöä katsastuskonttorilla

Ei hyvää päivää taas mitä säätöä auton katsastamisen kanssa... Eka kävin ostaa parkkipolttimot ja laitoin kii ja sit katsastamaan, tänään kun on viimenen päivä jolloin se pitää tehdä ja huomenna olis tarkotus lähteä reissuun... Sumareita en ole saanut fiksattua, ne odottaa kaverin hyllyssä kiinni laittoa, joten johdot irti ja "poistettu käytöstä"... Ystävällinen virkailijaneiti kertoo mulle sitten siellä katsastusasemalla että autovero on maksamatta. Lähin siitä sitten takas töihin maksamaan sitä ja tulostaa kuittia ja takas asemalle. Kuitissa oli väärä viitenumero. Jepjep. Takas työpaikalle ihmettelemään OP:n verkkopankin kuitintulostusta ja siinähän se oli, konversio exceliin oli muuttanu sen. Eiku screenshottia kuitista ja tulostamaan... Sit kolmannen kerran katsastusasemal.. Ja sit vasta sain auton edes katsastukseen... Nyt toimistol oottamassa soittoa et koska se on valmis.. Todennäköisesti tulee hylky.. =/ Mutta ainakin saan kuukauden aikaa korjata. Normimaanantai.

[edit]
Lisäys blogiin: Hylky tuli. ..ttu!