• shadowcaster

Viikonlopun kuulumiset

Sellanen viikonloppu takana.
Perjantaina tuli tehtyä iso päätös ihmissuhdekoukeroihin liittyen. Toivon kovasti, ettei olisi klassinen "liian vähän, liian myöhään" -tilanne, koska olen tehnyt paljon uhrauksia asian eteen. Mutta aika näyttää miten elämä vie, kuten aina.

Lauantaina kävin sitten hakemassa itselleni sen uuden puhelimen. Päädyin DNA:n liittymään sekä Samsung Galaxy S III -puhelimeen. Lauantai menikin sitten aika pitkälti puhelinta ihmetellessä kotosalla, sekä pitkään naftaliinissa seissyttä uskollista läppäriäni uudelleen asentaessa.

Sunnuntai alkoi hyvillä mielin, testailin uuden puhelimen herätysominaisuuksia. En halunnut mennä riskillä suoraan työaamuun ja sitten huomata etten osannut ajastaa herätystä ja nukkua pommiin, joten ajattelin uhrata yhden vapaapäivän aamun siihen. Ihan hyvä että uhrasin, torkutus ei tuntunut siinä aamutokkurassa kovinkaan loogiselta ja taisin saada sen puhelimen hiljaiseksi laakista, en muista aivan kristallinkirkkaasti mitä siinä sähläsin, mutta onko tuo nyt ihmekään - en ole aamuihmisiä - ja tämä ei todellakaan ole uutinen kellekään joka minut tuntee. Siitä sitten koneelle katsomaan viestit ja postit ja hups, päivä oli pilalla. Näin se elämä heittelee. Muuten sitten päivä menikin sukulaisia isännöidessä, siivotessa ja nurmikkoa leikellessä. Kävin poikien kanssa läheisellä niitylläkin leikkimässä, alla sieltä kännylläni kuvattu testivideo. Illalla kävin vielä saunassa rentoutumassa ja ajattelemassa asioita. Tänään onkin taas jo huomattavasti parempi päivä.

http://www.youtube.com/watch?v=Jzwcl2ZO-NQ

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus