Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2012.

Ihana aamu  1

Sumuista ja viileähköä. Töihin, kun puoliso ja kaksi suomi-vierasta jäi vielä vällyjen väliin.

Ainakin viikko lähtee hitaasti liikkeelle, kun Outlook ei käynnisty. Kun ei saa tietoa verkon ongelmista, ei voi aloittaa tutkimista ja korjaamistakaan. Juu, oikein arvattu, koneeseen asennettiin viime viikolla Win7.

Tein ongelmailmoituksen IT palveluun talon verkossa ja automaattisen ilmoituksen heti perään, että saat sähköposti vahvistuksen, että ilmoituksesi on otettu vastaa. Voi elämä!

Nyt sitten istun joko kädet ristissä tai kirjoitan tätä blogia. Naamakirjan päivityksiä ei ollut tänä maanantaina montakaan.

Hyvää viikon alkua vaan teillekin!


Pitkä aika, ei merta  4

Muuto Britteihin takaisin tapahtui ennen olympialaisia ja kotikin taas perustettu likelle Lontoota.

Uusia tuttavuuksista mainittakoon pre-paid sähkö. Kämppä kiva, mutta pikkuhiljaa alkais kaivata sitä lämmintä vettä sekä keskuslämmitystä.

Huoltofirman maksut jääneet monilta maksamatta ja siksi ei lämmintä heru, kenellekään.

Mulla on sähkösuihku ja pieni boileri keittiössä, joten sen puolesta pärjäilen. Lisälämmintä saa siirreltävillä lämmittimillä. Tämä kaikki sitten nostaa vuorostaan sähkönkulutusta.

Turha kuvitella mitään vuokran alennusta. Kun edes jaksaisi ajatella kämpän vaihtoa, vaan kun ei.

Autoon on murtauduttu vasta kaksi kertaa ja seuraavien hommaa helpottaa ovessa luokon vieressä oleva reikä. Jättäiskö seuraavaksi avaimet oveen, että viittisivät ajaa sen jonnekin poltettavaksi?