puheluita ja jännitystä

  • liquidsunshine

Taas tarttis soitella. Yhden puhelun yritin jo suorittaa, mutta pääsin vaan jonoon. Hyvä alku.

Italian ihmepoika ja serkku lähtivät äsken keskustaan, sanoin meneväni vähän myöhemmin. En jaksa ihan 24h pitää seuraa, vaikka mukavia ovatkin molemmat. Sitäpaitsi menivät vaatekaupoille (ihmepoika ei ollut Niin innostunut, mutta is in the lack of shorts) ja mä olen kieltänyt itseltäni uusien vaatteiden hankkimisen. Ainakin siihen asti, kun kiloja on häipynyt tarpeeksi.

Mistä tulikin mieleen, että suunnittelin uutta blogia. Sen nimeksi tulisi Valas-päiväkirjat. Pitäs seurailla omia syömisiä. Vaikka lähimpien arkipäivien syömisessä mitään seurattavaa ole. Roskapaskaruokaa.

Joo. Ja illalla leivotaan. Hehhee.

***

Tajusin just, että hakuaika siihen yhteen työpaikkaan päättyi eilen. Lähetin omat paperit ihan ajoissa. Nyt sitten odotellaan, kuuluuko sieltä mitään. Paikkailmoituksessa ei sanottu, järjestävätkö haastattelun ja/tai koesoiton. Tai opetusnäytteen (tuskin heinäkuussa moista). Hitto. Argh. En kuitenkaan saa sitä. Meinasin jossitella, mutta jätän tällä kertaa tekemättä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus