Salaliittoteoria

Uutisia mitä ei kaupalliset ja suuryhtiöiden omistamat lehdet kirjota.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on street of dreams joulu hulluus ahneus tyhmyys.

Vitun toivottelu!  3

Helvetin kiireellä valmistetut massa-joulukortit, ketju tekstiviestit, sivuja kiertävä joulukuvat, 20 vuotta vanhat kaikille tutuiksi tunnetut powerpoint-jouluketju-mailit, valmis netti-kortti kaikille yhteistiedoissa oleville. Ei kiitos, mieluummin boikotoin joulua ja sen sanomaa, olemalla toivottolematta ja lähettämättä mitään kenellekkään.

Mutta hei viimeinen rynnistyskauppoihin ja viimeset lahja hamstraukset, joita sitten voikin maksaa osamaksulla ensjouluun saakka. Ei mitään järkeä tässä yhteiskunnassa ostaa älytön määrä roinaa, rihkamaa ja tavaroita, joita on jo yllinkyllin kaikilla ihmisillä!

Lapsilla on joululahjalistalla 100 esinettä ja jos kaikkia ei tule mitä on halunut, niin järjestetään joulu vielä ikävämmäksi kokemukseksi kiukuttelemalla koko joulu. Ihmiset on muuttunut maallisenmammonan palvojiksi ja orjuuttavat itsensä, koska niin on joku keksinyt aikoinaan. Kaupallinentoiminta alkaa aivopestä jo syyskuussa ihmisiä tuhlaamaan ja ajamaan ihmisiä kohti hulluuteen.

Tekeekö joulu oikeasti ihmisistä onnellisia ja antaako se todellakin jotain korvaamatonta sisältöä ihmisille?

Unohtakaa nyt se vitun joulu ja levätkää, nauttikaa muutamasta vapaapäivästä rauhassa ilman ähkyä, että jaksatte raskaan kevään, joka on edessä ennen "lämmintä" kesää
.

Street of dreams
Street of dreams