UUSI CITY - ei palvele meitä

parannusehdotuksia Cityn henkilökunnalle, jos ne joskus vahingos lukisi tätä blogia. Tänne voi laittaa kaikki haukut ja parannusehdotukset... ja samalla myös mennä laittamaan niitä Cityn henkilökunnalle toistakin kautta...

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

parisuhteesta  1

Jos mut joku joskus jälleen kesyttää,

niin saa siis PARISUHTEESEEN.
Niin silloin toivoisinkin, että se pysyykin parisuhteena KIRJAIMELLISESTI,
ainakin siltä osalta, ettei siihen hankittais sellaisia ylimääräisiä ruokittavia tai ylimääräisiä jalkoja temmeltämään saman katon alla.

poikkeuksen sallin makuukammarin puolelle molemmin puolin vieraileville yksilöille, niin mulle kuin kumppanille. Tasa-arvoisesti tietysti, enkä välttämättä pitäisi lukua, ellei mulle sitten valitettaisi vaikka mulla kävisi vähemmän ylimääräistä vierailijaa kuin hänellä.

Eli en kaipaa lasta, enkä välttämättä lemmikkiäkään, vaikka rakastan kissoja pienestä pitäen.

Silittäessäni kissaa, sen sukupuolesta riippumatta ajattelen usein että se on olemukseltaan nainen, jota tulee helliä ja paijata niin että se kehrää ja on mielissään. :)

Eli mun suhteeni (kaksi laatuaan, toinen pitempi toinen lyhyempi) ovat kaatuneet juuri tuohon lapsi-kysymykseen.

Se ei vain yksinkertaisesti sovi mun käsityksiini ajan jakamisesta omasta saati yhteisestä ajasta.

En suinkaan ole lapsivihaaja.
Lapsien kanssa on ihan mukava viettää aikaa kun ne ei ole omia. Niiden viattomuus,puhtaus. Joskus saa kyyneleenkin silmään.
Heidän puhtaita ajatuksiaan tulisi vaalia enemmän. Jos suinkin mahdollista.

Mutta se että he ovat toisten lapsia sallii sen vapauden, että kun ei enää riitä omat energiat heidän seurassaan oloon, voi siirtyä kyläilemästä toiseen osoitteeseen.

Siskoni lapsi nyt kaks vuotias, on tosi ihana tapaus seurata.
Mutta mä oon niin tollo, etten huomaa aina, että on vaippa täyttynyt, vaikka osaan sen kyllä vaihtaakin, en ehkä täydellisesti, mutta kuitenkin.
Potalle opettaminen vaatisi ehkä enempi hermoja.
Purisin kai vain hammasta yhteen, sillä en tupakoi, enkä juo.
ja murisisin itsekseni jalkaa maahan polkien. :D

Tuttujen koiria olen lenkkeilyttänyt ja aikoinaan ensimmäisen exäni, jonka luo jopa muutin hetkeksi (n. 1.5 - 3 vuotta, epä- sekä virallisesti).
Koirana oli Shetlannin lammaskoira, jonka karvoihin tarttui mukavasti kaikki ripulit jos niitä tuli.
:)

Mutta juu, tämä miehille tuttu riippumattomuus on kyllä juurtunut mulla näitten lemmikkien huoltamisenkin suhteen.

Yks Santpaulia, kukka multa löytyy, jollain ihmeellä olen tainnut sitä ainakin kolmen vuoden aikana pitää hengissä, vaikken ajatellut edes kasveja hankkia, joten tuttu hankki synttärilahjaks sen mulle.
JA oon pitänyt hengissä miten olen tainnut.
Joskus tututkin sitä vähä harventaneet. Mutta olen siihen multaakin kyllä vaihtanut välillä, lisäämällä lehtisalaattipurkeista, ku hulluahan ois ostaa iso kymmenen kilon säkki yhtä Santpauliaa kohti.
:D
Ai miks niin iso? no kilohinnan halpuuden vuoks tietty :D !
-Jokaisessa meissä asuu pieni Sulo Vilén (Tankki täyteen-sarjan hahmo, niille jotka eivät ole nimestä ja hahmon luonteesta perillä, niin tuppas ostaan mitä milloinkin ´ku sai niin halvalla´)

:)

Että tämmöstä tällä kertaa.


Ote kannanotosta erään deittihakuun,johon vastasin  4

"Ei sillä,etteikö moni laittas ton "EI seksiseuraa",mutta tuntuu vaan sen jälkeen hullulta,kun laitetaan tiukat ulkonäköraamit,kuten vaikka pituus (vaikka ehkä tanssimieles ymmärrettävä) joka tuntuu niin suuressa laajuudessaan pituusrasismilta jos sellaista sitten on.
Me valtaosa lyhyistä olemme varmasti aivan kauheita ? :D
Ulotumme aivan vääriin paikkoihin jonne ei kait sais ? :D

Jotkut meistä lyhyistä saattaa kuitenkin olla varustettu sellaisilla hyvillä hoitotaidoilla kuten vaikka hieronta ja vaikkapa energiahoito,
kun paljon kumarrellessa kaltaisteni lyhyiden puoleen tullee kenties niskanne kipeiksi...

Vaan ´aattelepa ny iha ite´ itse olet 175cm ja sitten menet pyytämään itseäsi pitempää 180 cm alkaen ja siitä pitempiä...
Missä menee logiikka? Eikös sulla vuorostas tuu niska kipeeks siitä että yrität kattella koko ajan itseäs korkeemmalle sitten?
Ja eikös tää jätkä vois hyvin samoin perustein unohtaa sut pois laskuista kun oot itekin karsinut itseäs lyhyemmät armotta?

Onko sulla todella hyväkin perustelu tolle pituudelle?

Ja sit tosta ´ei seksiseuraa´ kyltin käyttöönottamisesta...
Onko se noin myyttisesti otettu käyttöön yllykkeeksi, että jopa sen hakijat yrittäisivät kahta kauemmin näin käänteispsykologisena ilmiönä...

Vai haluatko sitten mieluummin olla se joka voi dominoida miehen tarpeiden ohitse noin vain ja pitää häntä ikuisessa jännityksessä että onko tuo neito täysin haluton ja mitähän se miehestä oikeen tahtoo,
jos se ei tiä hakeeko vaan ystävää vaiko sitä kumppania?

Vai kuuluukohan tämä henkilö niihin, jotka kieltäytyvät seksistä ennen avioliittoa jolloin on vaarassa että kumpikin osapuoli voisi saada aviokumppanin joka ei miellytäkään vuoteessa?

Ja kuinka moni miehistä nykyään hakee ensialkuun naisista ´ihan vaan ystävää´, eikä missään nimessä seksiseuraa, etenkään näistä kaunimman puoleisista yksilöistä ?
Kuinkahan monta sellaista tämä ilmoitus mahtaakaan tavoittaa?

Ja sitten jos ihan supisuomalaista miestä halutaan, niin eikös sellaisen peruselementti sitten olekaan tämä hyvää seksiä tavoitteleva yksilö, etenkin nykypäivänä? Olenkohan ihan väärässä? Olenhan minäkin itse supisuomalainen mies...

Toki voin väittää, että monta muutakin piirrettä arvostaisin toisessa kuin vain se seksiseura. -Mutta joissain tapauksissa kyllä asia ihan totta on niin, että jostain sitä lihallistakin nautintoa olisi kiva saada ja johonkin suuntaan jakaa ... kuvastipa sillä sitten fyysistä rakkauden ilmaisua taikka eläimellistä intohimoa joka tulisi alkukantaisten vaistojen varassa.

Tuota etsiessä en katso kyllä pituuteen, kuten monella naisella jostain ihmeen syystä on useinkin ainakin minun mielestäni ihmeellinen taipumus. Ja eipä tarvitse olla ihonkaan joka paikasta täydellisen sileä, kropan aina urheilullinen josko ollenkaan.

Joskus seksikästä on se, että naisella sopivansuuntaisia ajatuksia päässään, elintapoja jotka eivät tuota kipua itselleni tai ympäristölleen niin paljon, ja että hän viihtyy seurassani ja saattaa olla vaikkapa kiinnostunut minusta, eikä suinkaan statuksestani,lompakosta,pituudestani tai vaatemerkeistäni...."


Kukapa ei pitäisi mua tuhmana tämän jälkeen ? :D  1

Kas tässä hyvä yhdistelmä:
(olettaen että olet hoksannut ottaa Mozilla Firefoxin selaimeksesi)

(Firefoxin lisäosa, jolla saa selaimen lukemaan ääneen tekstiä sivuilta englannikis ääntäen, joten mieluusti enkunkielistä tekstiä. Eli asennapa lisäosa ensin ja kun käynnistät selaimen uudestaan pääset testaamaan mikäli äänikorttisi toimii)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3552

(eroottisia tarinoita englanniksi)
http://mcstories.com/

Ja jokin kaunis radiokanava taustamusiikiksi
Vaikkapa täältä jokin tunnelmallinen pianokanava :)
http://www.live365.com/cgi-bin/directory.cgi?genre=new%20age

mutta netistä löytyy tietty rajattomasti vaihtoehtoja.

Jos joskus olet pelännyt hypnoosia, ehkei kannata lukea tätä, vaikuttaa melko todelliselta,mahdolliselta, valitettavasti.

http://mcstories.com/AlternateHypnosis/index.html



Joitakin mukavia linkkejä lukijoilleni testattavax  1

Pakko laittaa x- tuohon otsikon päätyyn ku ei mahtunu muuten.

Karaoken ystäville (kuten itsekin olen: )
seuraava vaatii quicktime playerin asentamista ellei ennestään omista sellaista (en tiedä pärjääkö pelkillä codekeilla)

http://www.theonlinekaraokemachine.i12.com/

Täältä voi laulella joko suoraan hyvin pienellä tekstillä näkyvästä ruudusta
tai sitten voi asentaa ohjelman koneelleen ja erikseen kansion johon latailee melkeinpä lukemattomista kappaleista suosikkinsa ja laulelee niitä paremmalla isolla näytöllä koneelta jopa ilman että tarvii olla netissä,
tai laittaa netistä suoraan avautumaan koneellaan olevassa ohjelmassa jonkun kappaleen.
Kas tuolta :
http://www.gosing.com/

Täällä puolestaan tulee osata laulu hyvin entuudestaan, sillä sieltä tulee musiikki taustalla ja teksti on kiinni laulunsanoina kokonaisuudessaan sivussa:
http://ronansonlinekaraoke.com/index.php

Ja laitellaan linkkejä lisää joskus taas.
Tällä pääsette jo mukavaan alkuun. Ainakin te musikaaliset. :)


katsotaan ny miten tämä etenee ja alkaa...  1

Päätin siis kirjoittaa tänne.

En muista olenko koskaan tehnyt kunnon päiväkirjaakaan.
Yleensä tykkään jutella muille asioistani.
Suorapuheinenkin , liiankin. Joskus siitä saa moitteita.

Olen todellakin omalaatuinen ihme kummajainen ja jos joku ymmärtää mua, ei ole takuita ymmärränkö minä häntä. :)
Mutta kymmenen pistettä ja papukaijamerkki kuitenkin hänelle, sillä minulla on vielä toivomisen varaa etenkin jos tiedän että toiveet voi täyttyä.

En tiedä tulenko koko elämässäni päätymään pysyvään parisuhteeseen.
Mutta voin sanoa että monta on yrittänyttä. Kaksi jopa onnistuneet hetken aikaa koko elämässäni. Ensimmäinen ehkä noin 3 vuotta ja toinen noin puolvuotta... ja välissä oli noin viitisen vuotta ainakin...

Etsin tuttavia sieltä täältä. Monestakin saatan toivoa eroottista ystävyyttä. Mutta kuitenkin loppuviimein moni päätyy vain platoniseksi tapahtuipa siinä päätymisen välillä jotain tai ei. Monestikaan EI tapahdu.
Toivossa on silti aina hyvä elää. Tuo jännitystä elämään.

Koen itseni usein auttajan rooliin. On kiva jos saan jotain selkoa edes toisten elämään, jos en aina itselleni.
Sanotaanhan että parasta terapiaa on toisten auttaminen... ehkä minullakin välillä.

Elän toisten kautta monasti.Toisen nautinnon, toisen onnen, toisen ilon.
Olen välillä niin empaattinen, että ehkä sen takia onnistun tuntemaan toisen ihmisen fyysisen kivun kun kosketan tämän kipeää fyysistä kohtaa.

Ja kerran bussissa puhdistaessani omia henkisiä energiakeskuksiani l. chakroja, koin jotain kipeää jonkin oman chakrani alueella ja arvelin, että se olisikin ollut tämän viereeni istuneen neidon alueelta niitä ongelmia mihin tuo tuntemus liittyi. Ja avasin sitten suuni ja kysyin oliko sillä tietyllä elämän alueella murhetta. Ja niinhän siinä sitten kävi, että myönsi sen hieman ihmetellenkin asiaa.
Kerroin sitten miksi niin päättelin.

Voin tutustua ihmisiin melkeinpä missä vain. Vaikka sitten miesten vessassa. Siellä olen tavannut erään pitäaikaisen tuttavuuteni, joka siis on mies :D .
Mutta siinä ei ole mitään vessaan liittyvää. Siinä vain kävi niin. Outoa varmaan.
:)

Sitten saatan tutustua bussissa.Kadulla, bussipysäkillä, kaupassa, kirjastossa. Vaikkapa jossain tapahtumassa.
Olen oppinut avaamaan suuni.

Myös internet on ollut tutustumiskanava.
Joskus erittäin hyväkin.

Chatti on auttanut minua oppimaan kirjoittamaan nopeasti kahdella kädellä, vaikkei varmaan ihan kymmensormijärjestelmää korvaisikaan mutta nopeasti kuitenkin.
Eli chatistä voi olla muitakin hyötyjä kuin vain ihmistuttavuudet-live tai virtuaalit.

Jospa tämänkin paikan kautta irtoaisi muutama livekontakti. Edes yksi.

Katsellaan ja ihmetellään.

Näkemisiin ja tapaamisiin.