UUSI CITY - ei palvele meitä

parannusehdotuksia Cityn henkilökunnalle, jos ne joskus vahingos lukisi tätä blogia. Tänne voi laittaa kaikki haukut ja parannusehdotukset... ja samalla myös mennä laittamaan niitä Cityn henkilökunnalle toistakin kautta...

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2010.

HALAISIN DEITATA ROKOTTAMATTOMIA...  1

YEP,
luit oikein.

Haluaisin deitata mieluiten sikainfluenssalta rokottamattomia neitoja...

Tietäisinpä ainakin varmemmin,ettei rokotteiden myrkyt kulkeutuisi niin helposti elimistööni vahingoittamaan solukkoani ja sisäelimiäni, etenkään keuhkoja, vaikka ne nytkin ovat jo vaarassa kun nanorokotteiden ainekset kun pääsevät niin helposti läpi solun kuin solun kulkeutumaan rokotteen ottaneesta myös muualle hengitysilmaan..

Eli periaatteessa rokotuskampanja tehosi aika tuhoisasti jo niiden osalta jotka ottivat sen. Tuottaen pahimmassa tapauksessa meille muillekin oireita joita emme olisi tarvinneet.

JOTEN KAIKK FIKSUT SIKAINFLUENSSAA VASTAAN ROKOTTAMATTOMAT NEIDOT...
NOSTAN TEILLE HATTUA JA jos kohtaamme... voimme olla yhdessä iloisia ja nauttia seurasta entistäkin turvallisemmin mielin. :)

JA mieluiten Tampereen lähiseudulta ois kiva tavata näitä ihmisiä. En juuri kauemmas jaksaisi.


Vihreät suojelevat korruptiota  1

Tuli tälläistä mailia, joka oli entuudestaan kopio mailista:
"Hei,
Tuli poliittinen ongelma.
http://www.mirule.org/1524
Mitä useampi lukaisee ja tietää, sen parempi. Saattaa tämä päätyä vielä myönteiseen lopputulemaan! On suotavaa levittää linkkiä eteenpäin. Terveisin Raimo Laakia 0400-120472."

JA ANTEEKSI tämä politisointi... mutta olipa puolue mikä hyvänsä, noin ei saisi mielestäni toimia. Siis kuten oli kaltoin tehty tuota Laakiaa kohtaan Vihreiden päättäjien taholta.
T:Kari