Driver

  • Tero

Ostin kaverini vanhan draiverin, Hippo merkiltään. Omani hajosi viime vuonna, juuri kun olin oppimassa lyömään sillä:

Hyvä taaksevienti, mahtava swingi ja PING!

Pallo lensi komeassa nousevassa kaaressa, aloin jo melkein hymyillä ensimmäiselle hyvälle lyönnille, kun huomasin jonkin palloa isomman ja tummemman häiritsevän tekijän näkökentässäni. Mielessäni ehti kulkea jo ajatus lintuun osumisesta, mutta se hälveni pian kun käsivarteni kertoivat että esine, jota ne pitelevät, on keventynyt huomattavasti.

Melkein yhtä komeassa kaaressa lapa lensi noin viiteenkymmeneen metriin, pallo jatkoi taka-aidan yli, eli hieno 200m lyönti, mutta viimeinen sellainen hetkeen.

Pettyneenä rätkin loput pallon rangelle rautavitosella, eikä mennyt hyvin. Pitäisi aina golfatessa pitää pää kylmänä, rangellakin, mutta tuossa tilanteessa se oli täysin mahdotonta. Pakkasin kamani ja poistuin.

Vuosi tuosta eteenpäin ja työkaverini kertoi että on ostanut uuden setin ja tarjoutui myymään vanhan draiverin minulle. Käytiin sitten äsken rangella ja sain kokeilla mailaa. Hyvä oli.

108 palloa tuskaa. Silkkaa tuskaa. Asentoa korjailtiin monta kertaa, kunnes homma meni täysin jännittämiseksi. Vasta lopussa tajusin rentoutua ja antaa mennä. Sitten alkoi kulkea paremmin.
20 hyvää osumaa palloon, 3 hyvää 150+m lyöntiä.

Olenko tyytyväinen? Kyllä, ottaen huomioon että olen aloittelija ja että draiveri on ollut alusta alkaen vaikea minulle. Nyt aion sen opetella.

Ensi viikolla green card-kokeeseen. Ja nyt lentopalloa pelaamaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus