24 h ilman shoppailua eilen. Tein sen!

  • wicked_woman

Eilen oli "Älä osta mitään"-päivä. Vietin eilisen tekemällä äidinkielen palautettavia tehtäviä ja siivosin kämppäni melkein lattiasta kattoon. :D Kaksi äidinkielen tehtävää jaksoin eilen illalla tehdä.Olisi vielä kaksi äikän tehtävää tekemättä. Sitten ne olisivat valmiit. =)

Sitten puuttuu enää markkinoinnin portfolio jota voi tehdä vielä ensi viikon ja kaksi pvää sitä seuraavasta viikosta. Se onkin enemmän kesken kuin äikän tehtävät. Ahdistaa nuo markkinoinnin tehtävät kun niitä on niin paljon. :/

Pitää kolmen aikoihin käydä kaupassa, kun en sitä eilen tehnyt kun eilinen meni siivoamiseen. Kun nuha on jokin aika sitten mennyt pois niin jaksan paljon enemmän hommailla. :)

Huomenna vietän yksityiset pikkujoulut yksikseni. Ostan ainakin tähtitorttuja ja pipareita ja sit jotain juotavaa kun glögi ei enää oikein mene alas. :( Olen kai sitä liikaa juonut. :D

Haluan toivottaa kaikille mukavaa adventtiaikaa, joka alkaa huomenna kun on 1. adventtisunnuntai. Saan taas hoilata sen adventtilaulun(Taas sytytämme kynttilän jne..), vaikka en Jeesukseen uskokaan. Halit kaikille ja kosketelkaa toisianne. ;)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus