Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

24 h ilman shoppailua eilen. Tein sen!  1

Eilen oli "Älä osta mitään"-päivä. Vietin eilisen tekemällä äidinkielen palautettavia tehtäviä ja siivosin kämppäni melkein lattiasta kattoon. :D Kaksi äidinkielen tehtävää jaksoin eilen illalla tehdä.Olisi vielä kaksi äikän tehtävää tekemättä. Sitten ne olisivat valmiit. =)

Sitten puuttuu enää markkinoinnin portfolio jota voi tehdä vielä ensi viikon ja kaksi pvää sitä seuraavasta viikosta. Se onkin enemmän kesken kuin äikän tehtävät. Ahdistaa nuo markkinoinnin tehtävät kun niitä on niin paljon. :/

Pitää kolmen aikoihin käydä kaupassa, kun en sitä eilen tehnyt kun eilinen meni siivoamiseen. Kun nuha on jokin aika sitten mennyt pois niin jaksan paljon enemmän hommailla. :)

Huomenna vietän yksityiset pikkujoulut yksikseni. Ostan ainakin tähtitorttuja ja pipareita ja sit jotain juotavaa kun glögi ei enää oikein mene alas. :( Olen kai sitä liikaa juonut. :D

Haluan toivottaa kaikille mukavaa adventtiaikaa, joka alkaa huomenna kun on 1. adventtisunnuntai. Saan taas hoilata sen adventtilaulun(Taas sytytämme kynttilän jne..), vaikka en Jeesukseen uskokaan. Halit kaikille ja kosketelkaa toisianne. ;)


Nuhan uhri  1

Nyt se sitten minuunkin iski. Nimittäin nuha. Kamala kurkkukipu oli jo to-iltana ja se paheni niin, että perjantaina en mennyt kouluun ollenkaan, kun kurkku oli kuin santapaperia ja ääni ei kulkenut ollenkaan.

Lauantaina alkoi aivastelu ja niiskuttaminen. Lämpöä oli hiukan (37 astetta), mutta veikkaan että lämmönnousu johtuu PMS-oireista, kun on pian taas se aika kuukaudesta. On tosi kurja olo, kun nenä on tukossa, aivastuttaa ja yskittää säännöllisin väliajoin. Juuri, kun ajattelin, etten sairastu flunssaan tänä vuonna. Toisaalta, olin viimeksi sairaana joulukuussa 2007. Melkein vuoden olin terveenä. Voi rähmä. Kaikki kouluhommat kusee, jos tämä nuha kestää vielä kauan.

Täytyy ennen joululomaa tehdä viestinnän etätehtäviä, yksi portfolio ja ruotsin näyttö, kunhan saan tuon ääneni hiukan paremmaksi, sillä näytössä täytyy äänen kuulua, koska minun pitää tehdä esitelmä.

Täytyy kai juoda Finlandiaa ennen nukkumaan menoa. Ehkä sillä se nuha ja bakteerit lähtevät. Jos nenästä saisi ensin pöpöt pois niin voisin hengittää kunnolla ja saada ruoan maistumaan taas niin kuin ennenkin.

Jos jollakin on jotain konsteja, millä nuhan saa pois, niin laittakaa tänne viestiä. Halit niille, jotka osaa mua auttaa nuhan nujertamisessa. =)Mukavaa marraskuuta kaikille!