Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Frozen-purkkaa tarjolla  1

Jeps.Tuli sitten postipaketissa 6 pussia kolmea eri makua Frozen-purkkaa. Mulla on lakritsin makua kuusi pussia, limeä kuusi pussia ja minttua kuusi pussia. Mun täytyy jakaa niitä kamuilleni ja maistaa itsekin. Nyt täytyy miettiä,että kenelle niitä jakaa. Hmm.. Ajattelin antaa pari pussia äitille ja isälle. Jos joku haluu maistaa Frozenia nii tänne viestiä, nii laitan postissa pussin tulemaan jotakin noista kolmesta eri mausta (=lakritsi,lime ja minttu). :)

Nyt mä kuivatan tukan ja alan valmistumaan Kuokkalaan lähtöön. M26 ei ollut se oikea mulle joten uutta matoa koukkuun. ;) Ehkä jussina viimeistään flaksi käy. Haleja kaikille jotka tän lukee! *kamuhalit*

Mukavaa kesäkuuta kaikille!


Kesäkolli kiikarissa piakkoin?  1

Jeps. Täällä istun kustannuslaskelman tunnilla Viitaniemen amiksessa. :S Hiukan yli tunti olisi vielä opiskeltava, ennenkuin pääsen täältä lähtemään. Kesäloma alkaa ensi viikon keskiviikkona,mutta koulu jatkuu 30.6.,jolloin aloitan työharjoittelun eräässä kaupassa. :S

Asiasta toiseen. Eräs 26-vuotias mieshenkilö antoi minulle privaviestissään numeronsa kun ihastui pärstääni niin paljon että pyysi minua viime yönä soittamaan hänelle. :S Soitin kahvitauolla kyseiselle miehelle ja hän ehdotti lähes välittömästi treffejä. Olin ihan ällikällä lyöty sillä en tiedä, että mitä hän minussa oikein näkee. Hän sanoi olevansa tällä hetkellä työmatkalla Jyväskylässä. Sydämeni pomppasi lähes kurkkuun kun tajusin että kyseinen mies on lähes kotikulmillani vajaan kilometrin päässä kämpiltäni. Melkein lipsautin että missä asun mutta en viitsinyt sitä kertoa kun en edes tunne koko miestä vielä.

Saa nähdä, että miten tässä käy. :S Olen hyvin ujo joten annan miehelle korkeintaan ystävällisen luonteeni ja iloisen hymyni, en muuta joten sänkyyn menoa on ainakin vielä turhaa odottaa. Hän lupasi soitella puolen päivän aikoihin,kun pääsen koulusta. Kerron lisää, jos tai kun tästä jutusta tulee jotakin.. Nyt lopetan ja jatkan opiskelua. :)