Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2006.

Kesäaika alkoi!  2

Jeps. Kesäaika alkoi ja kevät on pitemmällä,kuin eilen. Nuoret parit suutelevat joka paikassa ja se vituttaa. Olen ollut tosi kauan sinkkuna ja sen huomaa,kun katselen romanttisia komedioita,jossa tyttö saa pojan ja he saavat kauniita lapsia. :( Niinhän se aina on.

Itse en ole kaunis ja saan kuulla siitä joka päivä,kun menen kouluun tai jonnekin muualle.Odotan vaan kesä,että tämä masentava kevä loppuisi ja pääsisi (taas) yksin festareille niinkuin viime kesänäkin kun kukaan ei koskaan mun kans lähde minnekään.Eikä kukaan lue tätä blogia enkä saa ikinä poikaystävää tällä naamalla.Kommentteja kiitos!!!!

p.s.Pliis!! komentteja! Haluun poikaystävän ja festariseuraa Ankka- ja Ruisrockiin. Kahden hengen teltta löytyy,mutta korttia ja autoa ei ole.


Nuhakausi jatkuu... :(  1

Jep jep..Nenä on tukossa ja kurkku on kuin santapaperia. :( Nenäliinoja on jo kulunut yksi paketti ja vituttaa jo tämä flunssa,kun mikään ruoka paitsi kinkkukiusaus ei maistu :(.Olin 2 päivää kuumeessa ja nyt ei onneksi enää kuumetta ole.Voi,kun olisi joku,joka voisi hoitaa mua.Ärsyttää,kun pitää itse käydä kaupassa ja yrittää pestä pyykkiä tänään.:/ ei siitä mitään tule kuitenkaan.Mikään ei oikein onnistu flunssassa,kun äänikin meinaa mennä koko ajan. :,( Somebody please help me!!! Tuun hulluksi,jos vielä ensi viikon olen nuhaisena..*menettää hermonsa* Tahdon takaisin seksikkään ääneni! Heti! Arghhh... Moikka!! *jatkaa niistämistä*
wicked_woman