Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2012.

SSK  4

Katsoin tänään Frendejä ja tämän illan jaksossa Rachel sai viettää päivän yksin kotona.Hän sitten riisui kylpytakkinsa ja tanssahteli nakuna asunnossa.

Myönnän,että itsekin kekkuloin usein asunnollani vähissä vaatteissa.Nakuilen vaan ennen suihkuun menoa.Tuota jaksoa katsoessani aloin miettiä,että ehkä minunkin pitäisi tehdä kuten Rachel,kun kuitenkin asun yksin jne.Miksikään nudistiksi en ole ryhtymässä.

Se olisi Salainen Sinkku Käytökseni eli SSK.Sinkkuelämää-sarjassahan puhuttiin tällaisista jutuista eli Secret Single Behaviour-jutusta ja niistä luopumisesta,kun alkaa seurustella.

En tiedä sitten,että onko tuo vähissä vaatteissa sisällä kekkuloiminen oma SSK.

En kyllä tiedä,että kehtaanko kekkuloida alasti,kuten Rachel ettei vaan kävisi kuten tuossa tämän illan jaksossa kävi.:S

Olen sen verran ujo ihminen,että taidan pitää vaatteet päällä muualla,kuin suihkussa ja saunassa.Ainakin toistaiseksi.

http://www.youtube.com/watch?v=WDHgSTdfwDY
(Rachelin tanssikohtaus)


Sain unelmieni puhelimen vihdoin ja viimein  7

Voitin perjantaina 13. päivänä heinäkuuta puhelimen eräästä kilpailusta.Olin jo kauan himoinnut tuota puhelinta ja tänään se puhelin tuotiin minulle ihan kotiovelle asti.

Olen voitostani onnellinen,sillä olen kauan ihaillut tuota puhelinta mainoksista ja katsonut paljon videoita,joissa on tuo puhelin pääosassa.Nyt minulla on samanlainen puhelin.

Aloin miettiä,että löytäessäni vakituisen poikaystävän rinnalleni,aion käyttää vain tuota vanhempaa puhelinta,jotta poikaystäväni ei luulisi minun olevan rikas,sillä palkintoni arvo on monta sataa euroa.

Ei noin kallis puhelin käy tällaisen tytön käteen.En aio kertoa voitostani edes vanhemmilleni,sillä tiedän,että siitä tulisi vaan sanomista ja sitten minun pitäisi jatkuvasti kuunnella vanhempieni valitusta siitä,että sain noin nykyaikaisen puhelimen ilmaiseksi.He,kun ovat nykyaikaa vastaan henkeen ja vereen asti.

Vain yksi tietää tuosta puhelimesta minun lisäkseni.

Tuo on kaunis puhelin ja olen sen ylpeä omistaja.Haluaisin jopa nukkua se kainalossani,mutta niin en tee,koska pelkäisin,että puhelin putoaisi lattialle ja menisi rikki.

Kun rahatilanne helpottuu,hankin uuteen puhelimeen hienot kuoret.Pitäähän sitä hienoon puhelimeen panostaa. ;)