designhirmu

Blogissa jaan omia kokemuksiani ja kerron parhaimmat vinkit sisustamiseen ja shoppailuun.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on 2017.

Vuoden 2017 parhaat designkaupat – Shoppaile näissä liikkeissä!  2

Vuosi alkaa lähenemään loppuaan ja sehän tarkoittaa tietysti joulua ja sitä, että on vihdoin aika tarkistaa vuoden 2017 parhaat Designkaupat. Itse olen ollut aina ahkera sisustaja ja tehnyt sitä jopa ammatikseni vuosia. Senpä takia olen joutunut myös kiertelemään käytännössä kaikki Suomen designkaupat läpi vähintään kerran ja vuosien varrella on kertynyt hyvä ymmärrys siitä, minkälainen on paras designkauppa.

Vuoden 2017 parhaat designkaupat
Vuoden 2017 parhaat designkaupat

Vertailussa yritin ottaa huomioon kaikki tärkeimmät seikat, kuten valikoiman, palvelun, hinnat, tarjoukset, palautusmahdollisuuden, ehdot ja niin edelleen. Koska monille designkaupan asiakkaille on tärkeää myös myyjien ammattitaito, niin vertailinpa tätäkin hieman.

Stockmann – varma ykkönen vuodesta toiseen

Stockmann ei ole sattumalta jokaisen vertailun ykkösenä vuodesta toiseen. Vaikka tämä liike on yhtä lailla haukuttu kuin se on myös rakastettu, niin siitä faktasta ei pääse mihinkään, että Stockmannin asiakaspalvelu ja valikoima ovat molemmat vailla vertaansa. Usein suomalaiset designtuotteisiin erikoistuneet kaupat ovat mielestäni erikoistuneet liian tarkasti johonkin tiettyyn asiaan. Esimerkiksi toisella kaupalla on valikoimassaan vain muutaman brändin tuotteita, kun toiset ovat erikoistuneet puhtaasti tietyntyyppisiin sisustustavaroihin. Tämä on toki ymmärrettävää, koska laajavalikoima ja tietämys useista eri tuotteista ei ole luonnollisesti helppo toteuttaa. Stockmann on kuitenkin onnistunut tässä tehtävässä loistavasti ja onkin siksi ehdottomasti vuoden 2017 paras designkauppa, jos ainoastaan yksi liike pitäisi valita.

Royal Design

”Uusi” tulokas, Royal Design, pääsi ehkä hieman varkain toiselle sijalle, kun selvitimme vuoden 2017 parasta designkauppaa. Tämä yritys on perustettu vuonna 1999 ja sen liikeideana on myydä nimensä mukaisesti laadukkaita sisustustavaroita, mutta myös rehellinen hinnoittelu ja osaaminen on tälle firmalle tärkeitä asioita. Hyvä palvelu ja loistava tietotaito onkin huomattavissa jokaisessa asiakaspalvelun kanssa käydyssä viestissä ja ennen kaikkea apu on aina lähellä. Tarvitsitpa sitten vinkkejä kodin sisustamiseen, apua sopivan värin tai tuotteen valinnassa tai oikeastaan missä tahansa muussa sisustamiseen liittyvässä asiassa, niin Royal Design ei varmasti jätä sinua kylmäksi. Myös tämän vertailun yhteydessä on pakko kehua Royal Designin loistavaa verkkokauppaa, josta olisi jopa monella maailmanluokan yrityksellä opittavaa.

Veken kaluste

Veken kaluste on aidosti suomalainen designkauppa, joka saattaa osalle sisustajista olla hieman heikommin tunnettu vaihtoehto. Tämä perheyritys on kuitenkin jo melko vanha tekijä Suomessa ja se onkin ollut toiminnassa jo yli 20 vuotta. Veken kaluste on menestynyt erityisen hyvin mukavan ja osaavan palvelunsa ansiosta, mutta myös sen valikoima pärjää jopa suuremmille sisustuskaupoille. Erityisen hyvää Veken kalusteessa on sen hyvin palvelevat kivijalkaliikkeet, joita suosittelenkin kaikkia kokeilemaan. Erityisesti pohjoisessa asuville veken kaluste rovaniemi voi olla jopa se kaikista paras vaihtoehto sisustusliikkeeksi.

Veken kalusteen valikoimasta löydät muun muassa sängyt, patjat, sohvapöydät, ruokailuryhmät, työhuonekalusteet ja oikeastaan mitä tahansa muuta sisustamiseen liittyvää. Kuitenkin tämä kauppa on erikoistunut nimensä mukaisesti puhtaasti kalusteisiin, joten ruukut, taulut ja muut sisustuselementit joudut todennäköisesti ostamaan muualta.

Tässä ovat siis vuoden 2017 parhaat designkaupat, joita kannattaa ehdottomasti suosia. Jos sinulla on ajatuksia edellä esitellyistä liikkeistä tai haluaisit lisätä muita hyviä designkauppoja listalle, niin muistathan kommentoida alapuolelle!