Nuparp 300mg Tablet - View Rucaparib Use, Mechanism of Action, Side Effects, and Price

  • Drugssquare Pharmacy

Mihin Nuparp 300 mg:aa käytetään?

Nuparp 300 mg tablet on reseptilääke, jota käytetään aikuisilla munasarjasyövän, munanjohtimesyövän ja primaarisen vatsakalvon syövän (ohut kudoskerros, joka reunustaa vatsasi sisäpuolella) hoitoon.

Munasarjasyöpä - Se on solujen kasvu munasarjoissa, jotka voivat tunkeutua ja tuhota tervettä kehon kudosta munasarjoissa (yksi kohdun kummallakin puolella) naisen lisääntymisjärjestelmässä.

Fallopian Tube cancer - Se on syöpä, joka esiintyy munanjohtimissa, jotka yhdistävät munasarjat ja kohtu.

Peritoneaalinen syöpä - Se on syöpä, joka kehittyy ohueen vatsaa ympäröivään kudoskerrokseen.

Mistä Nuparp koostuu ja miten se toimii?

Nuparp sisältää inhibiittoria nimeltä "rucaparib", joka kuuluu lääkeluokkaan - poly(ADP-riboosi)polymeraasin (PARP) estäjiin. PARP-entsyymit ovat vastuussa syöpäsolujen kasvusta sairastuneessa osassa. PARP korjaa syöpäsoluja kasvamaan. Nuparp estää näitä PARP-entsyymejä ja pysäyttää syöpäsolujen kasvun elimistössä.

Mikä on rukaparibin koostumus Nuparp-tabletissa?

Nuparp sisältää rukaparibia 300mg eli Nuparp 300mg tabletti.

Kuka valmistaa Nuparp 300mg?

Intialainen monikansallinen lääkeyhtiö Zydus Cadila valmistaa Nuparp 300 mg tabletteja. Tämä lääke on saatavana 60 tabletin pakkauksessa.

Onko tällä tabletilla sivuvaikutuksia?

Nuparp 300 mg tabletin käytöstä saattaa aiheutua potilailla lieviä sivuvaikutuksia, joita ovat - vatsakipu, muutokset maksan tai munuaisten toimintaa arvioivissa verikokeissa, ruokahalun heikkeneminen, makuaistin muutokset, ripuli tai ummetus, kohonneet kolesteroliarvot, ihottuma , hengenahdistus, stomatiitti (suun sisällä olevat haavat), ylempien hengitysteiden tulehdus, kuten flunssa, pahoinvointi† tai oksentelu, väsymys† (energian puute) jne.

No, mikä tahansa lääke voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, joko lieviä tai vakavia. Jos henkilö näkee oireita, hänen on otettava välittömästi yhteyttä lääkäriin, koska ne voivat olla vakavia.

Mikä on price of Nuparp 300mg?

Kuten me kaikki tiedämme, syövänhoitolääkkeet ovat kalliimpia kuin muut lääkkeet. Näitä syöpälääkkeitä tarjotaan kuitenkin erittäin halvalla Drugssquare. Jos olet kiinnostunut tietämään lisää lääkkeistä tarkemmin, käy verkkosivuillamme tai soita/WhatsApp.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus