Drugssquare

Verkkoapteekit – resepti- ja itsehoitolääkkeiden toimittaja ja viejä

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2023.

Myhep All 400mg/100mg Tablet (Osta MyHep kaikkiin käyttötarkoituksiin, sivuvaikutukset, varotoim)

MyHep All on yhdistelmätabletti, joka sisältää kolme vaikuttavaa ainetta: Sofosbuvir, Velpatasvir ja Voxilaprevir. Sitä käytetään ensisijaisesti kroonisen hepatiitti C -virusinfektion (HCV) hoitoon aikuisilla.

Tuotteen yksityiskohdat:
Tuotemerkki: Myhep All
Kansainvälinen kauppanimi: Epclusa
Koostumus: Velpatasvir ja Sofosbuvir
Valmistaja: Mylan Pharmaceutical Pvt. Oy
Vahvuus: Velpatasvir 100 mg ja Sofosbuvir 400 mg
Muoto: Tabletit
Pakkaus: 28 tabletin pakkaus.
Kuinka työskennellä:
MyHep All Tablet estää virusten kasvun kehossasi ja vähentää siten infektiota. Tämän lääkkeen käyttöä ei suositella, jos sinulla on aiemmin ollut hepatiitti B -infektio (hepatiitti B -viruksen aiheuttama vakava maksatulehdus).
Annostus:
Suositeltu annos on yksi tabletti (sisältää Sofosbuvir 400 mg, Velpatasvir 100 mg ja Voxilaprevir 100 mg) suun kautta kerran vuorokaudessa.
Se otetaan yleensä ruoan kanssa tai ilman.
Myhep kaikkien tablettien sivuvaikutukset:
Yleiset sivuvaikutukset:

Väsymys
Päänsärky
Pahoinvointi
Ripuli
Unettomuus

Vähemmän yleisiä sivuvaikutuksia:

Huimaus
Vähentynyt ruokahalu
Vatsakipu
Ruoansulatushäiriöt
Lihas- tai nivelkipu
Ihottuma tai kutina
Nukkumisen vaikeus
Vakavat sivuvaikutukset (harvinaiset):

Varotoimet ja vasta-aiheet:
Lääkärihistoria: Ilmoita terveydenhuollon tarjoajallesi täydellinen sairaushistoriasi, mukaan lukien kaikki olemassa olevat sairaudet, kuten maksa- tai munuaisongelmat, tai mahdolliset allergiat. Nämä tiedot auttavat heitä määrittämään, onko MyHep All turvallista sinun käyttää.

Raskaus ja imetys: MyHep Allia ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät, keskustele vaihtoehtoisista hoitovaihtoehdoista terveydenhuollon tarjoajan kanssa.

Lääkevuorovaikutukset: Ilmoita terveydenhuollon tarjoajallesi kaikista tällä hetkellä käyttämistäsi lääkkeistä, mukaan lukien reseptilääkkeet, käsikauppalääkkeet ja mahdolliset yrttilisät. Tietyt lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa MyHep Allin kanssa ja vaikuttaa sen tehokkuuteen tai lisätä sivuvaikutusten riskiä.

Maksan toiminnan seuranta: Maksan toimintakokeiden säännöllinen seuranta voi olla tarpeen MyHep All -hoidon aikana. Tämä auttaa terveydenhuollon tarjoajaasi arvioimaan, kuinka lääkitys vaikuttaa maksaan, ja säätämään hoitoa tarvittaessa.

Myhep All 400mg/100mg Tablet 28s - (Velpatasvir 100 mg ja Sofosbuvir 400 mg)
MyHep All -tablettien ostamiseen tarvitset terveydenhuollon ammattilaisen antaman reseptin, koska se on reseptilääke. Saat jopa 51 %:n alennuksen MYHEP ALL TABLETISTA Intian suosituimmilta online-supererikoisapteekkien Drugsquarelta.

DrugsSquare tarjoaa lääkkeitä verkkoportaalin ja vähittäismyyntipisteiden kautta yli kymmenessä maassa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Malesia, Indonesia, Filippiinit, Kiina, Chile, Meksiko, Venezuela jne. Saat lisätietoja tai kysy lisätietoja sähköpostitse tai jaetut yhteystiedot.