Drugssquare

Verkkoapteekit – resepti- ja itsehoitolääkkeiden toimittaja ja viejä

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2022.

Nuparp 300mg Tablet - View Rucaparib Use, Mechanism of Action, Side Effects, and Price

Mihin Nuparp 300 mg:aa käytetään?

Nuparp 300 mg tablet on reseptilääke, jota käytetään aikuisilla munasarjasyövän, munanjohtimesyövän ja primaarisen vatsakalvon syövän (ohut kudoskerros, joka reunustaa vatsasi sisäpuolella) hoitoon.

Munasarjasyöpä - Se on solujen kasvu munasarjoissa, jotka voivat tunkeutua ja tuhota tervettä kehon kudosta munasarjoissa (yksi kohdun kummallakin puolella) naisen lisääntymisjärjestelmässä.

Fallopian Tube cancer - Se on syöpä, joka esiintyy munanjohtimissa, jotka yhdistävät munasarjat ja kohtu.

Peritoneaalinen syöpä - Se on syöpä, joka kehittyy ohueen vatsaa ympäröivään kudoskerrokseen.

Mistä Nuparp koostuu ja miten se toimii?

Nuparp sisältää inhibiittoria nimeltä "rucaparib", joka kuuluu lääkeluokkaan - poly(ADP-riboosi)polymeraasin (PARP) estäjiin. PARP-entsyymit ovat vastuussa syöpäsolujen kasvusta sairastuneessa osassa. PARP korjaa syöpäsoluja kasvamaan. Nuparp estää näitä PARP-entsyymejä ja pysäyttää syöpäsolujen kasvun elimistössä.

Mikä on rukaparibin koostumus Nuparp-tabletissa?

Nuparp sisältää rukaparibia 300mg eli Nuparp 300mg tabletti.

Kuka valmistaa Nuparp 300mg?

Intialainen monikansallinen lääkeyhtiö Zydus Cadila valmistaa Nuparp 300 mg tabletteja. Tämä lääke on saatavana 60 tabletin pakkauksessa.

Onko tällä tabletilla sivuvaikutuksia?

Nuparp 300 mg tabletin käytöstä saattaa aiheutua potilailla lieviä sivuvaikutuksia, joita ovat - vatsakipu, muutokset maksan tai munuaisten toimintaa arvioivissa verikokeissa, ruokahalun heikkeneminen, makuaistin muutokset, ripuli tai ummetus, kohonneet kolesteroliarvot, ihottuma , hengenahdistus, stomatiitti (suun sisällä olevat haavat), ylempien hengitysteiden tulehdus, kuten flunssa, pahoinvointi† tai oksentelu, väsymys† (energian puute) jne.

No, mikä tahansa lääke voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, joko lieviä tai vakavia. Jos henkilö näkee oireita, hänen on otettava välittömästi yhteyttä lääkäriin, koska ne voivat olla vakavia.

Mikä on price of Nuparp 300mg?

Kuten me kaikki tiedämme, syövänhoitolääkkeet ovat kalliimpia kuin muut lääkkeet. Näitä syöpälääkkeitä tarjotaan kuitenkin erittäin halvalla Drugssquare. Jos olet kiinnostunut tietämään lisää lääkkeistä tarkemmin, käy verkkosivuillamme tai soita/WhatsApp.


Buy Pirfenex Online | Pirfenidone 200 mg Tablet at Lowest Price from India

Pirfenex 200 mg tabletti (pirfenidoni) on suun kautta otettava antifibroottinen ja tulehdusta ehkäisevä lääke, jota käytetään lievän tai keskivaikean keuhkosairauden, nimeltään idiopaattinen keuhkofibroosi (IPF), hoitoon.

Miksi idiopaattinen keuhkofibroosi ilmenee?

Idiopaattinen keuhkofibroosi (IPF) ilmenee, kun keuhkokudos arpeutuu. Tämä arpinen kudos muuttuu paksummaksi ja jäykemmäksi. Kun näin tapahtuu, keuhkosi eivät voi toimia yhtä hyvin ja niillä on vaikeuksia saada happea vereen. Hapenpuute vaikeuttaa kehon toimintaa ja aiheuttaa hengenahdistusta. IPF:n aiheuttamia vaurioita ei voida korjata, mutta pirfenex 200 mg tabletti (pirfenidoni) voi auttaa hidastamaan fibroosin tai arpeutumisen nopeutta keuhkoissa. Tämän Ciplan valmistaman geneerisen IPF-hoitolääkkeen tavoitteena on vähentää oireita ja merkkejä, parantaa elämänlaatua, hidastaa/pysäyttää taudin etenemistä ja lisätä eloonjäämistä.

Tutustu lyhyesti joihinkin tämän lääkkeen yksityiskohtiin -

Valmistaja - Cipla Ltd.
Koostumus - Pirfenidone 200 mg
Pakkaus - 30 tabletin pakkaus

Miksi sitä kutsutaan nimellä Generic Esbriet?

No, Esbrietin ja Pirfenexin välillä ei ole suurta eroa, koska molemmissa on sama vaikuttava aine pirfenidoni, joka toimii samalla tavalla hidastaen keuhkojen toiminnan menetystä ja vähentämällä merkittävästi parantumattomaan keuhkosairauteen, nimeltään idiopaattinen keuhkofibroosi, aiheutuvia kuolemia. tai IPF Esbriet hyväksyttiin Yhdysvalloissa vuonna 2014. Jos näiden kahden lääkkeen välillä on merkittävä ero, se on "kustannus". Toisin kuin merkkiyritykset, geneeristen lääkkeiden valmistajat kilpailevat suoraan hinnasta, mikä johtaa kuluttajien alhaisempiin hintoihin. Joten miksi potilaat tarvitseeko maksaa 40-50 kertaa enemmän saadaksesi tämän lääkkeen?

Tämä blogi huomauttaa, että Pirfenidonin yleinen versio on ollut saatavilla useiden vuosien ajan muualla maailmassa, mukaan lukien Intiassa. Cipla, maailman suurin geneeristen lääkkeiden valmistaja, on tuonut markkinoille Pirfenidonin (Esbriet) Intiassa; tuotenimellä "Pirfenex 200 mg". Tämä geneerinen lääke idiopaattisen keuhkofibroosin hoitoon on saatavana tabletteina. Pirfenex käyttää samoja vaikuttavia aineita kuin Esbriet ja toimii samalla tavalla, joten niillä on samat riskit ja hyödyt.

Mistä buy pirfenex online?

Hae Pirfenex 200 mg tablettia verkkokaupastamme - Drugssquare Pharmacy. Lataa resepti, suorita maksu verkossa luotto-/pankkikorteilla ja hanki määrätyt lääkkeet kotiovellesi. Koska se on 100 % laillisesti rekisteröity verkkoapteekki, asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia toimitettujen lääkkeiden aitoudesta ja aitoudesta.

Jos haluat saada lisätietoja, kuten Pirfenex 200 mg price, annostus/annostelu, sivuvaikutukset, pakkaukset ja muut pirfenidoni 200 mg tuotemerkit tai Onko sinulla kysyttävää tai palautetta meille? Haluaisimme kuulla sinusta! Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@drugssquare.com, soita/Whatsapp - +91-9958550955