Drugssquare

Verkkoapteekit – resepti- ja itsehoitolääkkeiden toimittaja ja viejä

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2022.

Abirapro 500mg - Read Uses, Side Effects, Dosage and Abiraterone Acetate Brands

Mikä on metastaattinen kastraatioresistentti eturauhassyöpä?

Kun kehon solut alkavat kasvaa hallitsemattomasti, se on syövän alku. Kun eturauhasen solut alkavat hallita, sitä kutsutaan eturauhassyöväksi. Metastaattinen kastraatioresistentti eturauhassyöpä (mCRPC) on eturauhassyövän pitkälle edennyt vaihe, jossa syöpä leviää muihin kehon osiin, vaikka testosteronin määrä kehossa pienenee.

Mitä lääkkeitä siihen on?

On monia lääkkeitä, jotka on hyväksytty mCRPC:n hoitoon, kuten "Abirapro 500mg tablet". Sitä kutsutaan myös hormonihoidoksi, koska se sisältää "abiraterone acetate". Abirapro 500 mg annetaan yhdessä prednisonin kanssa miehille, joilla on metastaattinen kastraatioresistentti eturauhassyöpä.

Valmistaja - Glenmark (Onkos) Pharmaceuticals Ltd.
Koostumus - Abirateroniasetaatti 500 mg
Pakkaus - 60 tabletin pakkaus

Onko tällä lääkkeellä sivuvaikutuksia?

On tavallista, että kaikki lääkkeet aiheuttavat sivuvaikutuksia. Abirapro 500 mg voi myös aiheuttaa henkilökohtaisia ​​sivuvaikutuksia, kuten - Korkea verenpaine, alhainen veren kaliumtaso, nesteen kertyminen, epäsäännölliset sydämenlyönnit, huimaus, pyörrytys, päänsärky, sekavuus, lihasheikkous, jalkakipu, turvotus jalat tai jalat.

Miten se otetaan?

Kun mCRPC on diagnosoitu ja hoitoon suositellaan Abiraproa, hänen on noudatettava huolellisesti lääkärin ohjeita tai neuvoja. No, lääke voidaan ottaa veden kanssa. Älä riko tai pureskele lääkettä. Niele suoraan.

Mistä ostaa abirapro 500mg verkossa?

No, monet apteekit tarjoavat lääkkeitä halvalla, mutta on syytä huomata, keneen kannattaa luottaa, niin sinun ei tarvitse huolehtia, selvitä Abirapro 500mg hinta luotettavasta apteekista ja tilaa verkossa.

Onko tälle lääkkeelle mitään korvikkeita?

Bdron 500 mg tabletti
Xbira 500 mg tabletti
Zelgor 500 mg tabletti
Zecyte 500 mg tabletti

Napsauta tätä saadaksesi täydellisen luettelon Abiraterone Acetate Brands.

Kirjoittaessani soi abirapro 500mg price, abirapro 500mg tablet, buy abirapro 500mg online

Kommentoi kirjoitusta