EssiN

Blogissa käsitellään kaikenlaisia aiheita muodista ruokaan ja matkustukseen. Ajankohtaisia asioita puidaan pilke silmäkulmassa.

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2018.

Joululahja tyttöystävälle 2018 top 7 ideaa

Heippa!
Täällä sitä taas kirjoitellaan. Tuntuu ehkä hieman liian aikaiselta alkaa puhumaan joulusta, mutta itse olen jouluihminen ja se on vuosi vuoden jälkeen minulle vuoden kohokohta. Itse suorastaan rakastan kaikkea, mikä liittyy jouluun. Jouluruoat, koristeet, laulut, tunnelma ja tietysti lahjat. Eikä pidä unohtaa joululomaa ja joulukirkkoa. Varsinkin lahjojen saaminen ja antaminen on minusta todella hienoa. Se tuottaa kuitenkin monelle paljon stressiä vuodesta toiseen, vaikka joulun ja lahjojen pitäisi olla iloinen asia ja hyvän mielen juhla. Sen vuoksi päätinkin tehdä listan parhaista joululahjoista (tyttöystävälle), jotta muut voivat käyttää ideoitani ja lieventää omaa joulustressiänsä.

Matka ulkomaille
Mikäs sen mukavampaa, kuin vaihtaa lasketteluvaatteet bikineihin ja viltti rantapyyhkeeseen. Talvi on aina hieman synkkä, joten paras tapa saada lisää energiaa on lähteä etelän aurinkoon lomailemaan. Kunnon rantaloma katkaisee talven mukavasti. Samalla saa myös arvokasta auringon valoa, joka suoraa vaikuttaa d-vitamiinitasoihin. Pieni lomarusketus myös näyttää hyvältä. Ja kokonaisuudessaan talvi ei tunnu niin pitkältä, kun pääsee rannalle ja aurinkoon. Ulkomaille suuntautuva reissu oli ole lahjoista halvimmasta päästä ja varsinkin hiihtolomasesonkina matkat voivat olla hieman kovissa hinnoissa. Kuitenkin, matka on erinomainen lahja, jos on onnistunut saamaan hieman rahaa säästöön, niin ehdoton suosikkilahja tyttöystävälle on matka aurinkoon palmujen alle.

Koru
Jouluna postiluukusta tunkee lukemattomia esitteitä, joissa koruliikkeet markkinoivat omia erikoisuuksiaan. Vaikkakin koru saattaa tuntua hieman perinteiseltä lahjalta, niin se ei automaattisesti tarkoita, että idea olisi huono. Päinvastoin. Tytöt tykkäävät koruista. Koruja on myös todella paljon erilaisia, joten jokaiselle varmasti löytyy jotakin, joka miellyttää. Usein riipus tai kaulakoru ovat niitä joulun suosikkeja, mutta ei kannata unohtaa korvakoruja tai sormuksia. Nykyään näkee myös paljon rannekoruja ja kesällä nilkkakoruja. Mikäli omalla tyttöystävällä on vaikka napalävistys, niin kaunis napakoru on varmasti mieluinen lahja. Korujen hinnoissa on vain mielikuvitus rajana, mutta itse maanläheisenä ihmisenä en välttämättä haluaisi mitään mielettömän kallista korua, koska pelkäisin hukkaavani sen… Mutta kukin tyylillään ja lauloihan Marilynkin aikoinaan, että timantit ovat tytön parhaat ystävät.

Hemmotteluhoito
Arjen kiireen keskellä hemmotteluhoito on vertaansa vailla. Kyseessä voi olla esimerkiksi jalkahieronta, päähieronta tai jokin eksoottinen aasialainen hoito. Pieni pilkahdus Aasian eksotiikka Suomen kylmässä talvessa tekee hyvää ruumiille ja sielulle. Hoitoja on tarjolla laidasta laitaan, joten kannattaa käyttää hetken aikaa erilaisiin hoitoihin tutustumiseen. Monet hoitolat ja kylpylät myyvät erilaisia ”wellness”-paketteja, jos ei halua käyttää aikaansa hoitoihin tutustumiseen. Tarjolla on parin tunnin hoitojaksosta puolen päivän tai kokonaisen päivän kestävään hemmotteluun. Myöskin manikyyri+pedikyyri – paketti olisi varmasti olisi varmasti toivottu lahja.

Vaatteet ja varsinkin alusvaatteet
Vaatteiden ostaminen on usein todella vaikeaa, koska sitä ei oikein tiedä, että mistä se tyttöystävä pitää ja mistä ei. Myöskin koot vaihtelevat hieman eri vaatemerkkien välillä, mutta kukapa ei tykkäisi ihanista alusvaatteista. Nyt kaikki poikaystävät siellä ruudun äärellä hereillä, nimittäin näillä muutamalla simppelillä ohjeella onnistut sopivien alusvaatteiden ostamisessa.(todennäköisesti) Naisia on paljon erimuotoisia ja kokoisia ja myös rintoja on paljon eri muotoisia ja kokoisia. Sen vuoksi kannattaakin rohkeasti mennä sinne alusvaatelaatikolle katsomaan, että minkä kokoisia liivejä kaapista löytyy. Myös pikkuhousujen koon voi katsoa samalla. Myös silloin, kun tyttöystävä on esimerkiksi suihkussa voi vaivihkaa vilkaista, että minkä kokoiset alusvaatteet hänellä on. Pehmeä paketti, josta paljastuu ihana pitsiunelma on jokaisen tytön haavelistalla. Mikäli ei halua ostaa alusvaatteita, niin ihan pehmeä yöpaita tai kylpytakki ovat myös sellaisia, jotka paketin varmasti ilahduttavat paketin saajaa.

Ruoka
Toki jouluna tulee syötyä ja joutua, mutta silti ruoka on mukava lahja. Erilaisia glögejä on nykyään tarjolla todella paljon ja varsinaisia jouluviinejä ja jouluoluita löytyy myös montaa sorttia. Juustokori ja siihen hieno punaviini tai hauskat joulupiparit glögin kanssa ovat myös toimiva yhdistelmä. (varoitus -
juusto aiheuttaa riippuvuutta :) Kannattaa muistaa, että glogejä on myös alkoholittomia versioita, joten perheen pienimmätkin pääsevät niitä maistamaan, jos sellaisen valitsee. Toki myös joulun muut herkut sopivat lahjaksi mainiosti.

Kosmetiikkatuotteet
Naisilla on yleensä paljon erilaisia kosmetiikkatuotteita, mutta niille on myöskin käyttöä. En suosittele, että ostaa meikkejä lahjaksi tyttöystävälle. Meikkejä on niin paljon erilaisia ja usein tyttöystävällä on jo melko hyvin tiedossa, että mitkä sopivat hänen ihollensa. Sen sijaan sellaiset kosmetiikkatuotteet, jotka käyvät hienosti lahjaksi, kuten erilaiset suihkugeelit, kylpyvaahdot, hierontaöljyt ja muut vastaavat tuotteet ovat varmasti aina toivottuja ja niille on aina käyttöä. Helpoin tapa on hankkia kosmetiikkaa netistä, koska silloin voi rauhassa selata tuotteita ja lukea tuoteselosteita huolellisesti. On nimittäin syytä välttää kovin voimakkaita tuoksuja ja pysyä miedommissa vaihtoehdoissa. Toki jos tyttöystävällä on jokin suosikkituoksu, kuten laventeli tai vanilja, niin sitten valinta helpottuukin huomattavasti.

Kukat
Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä listalla on kukat. Kauniit kukkasommitelmat vaihtavat usein omistajaa jouluna ja syystäkin. Tuoreet kukat ovat kaunis osoitus muistamisesta. Kimppuun voi laittaa vaikka ruusuja, tai valita valmiin sommitelman kukkakaupasta. Tosin ei kuitenkaan kannatta tyttöystävälle ostaa sitä pakollista joulutähteä tai hyasinttiä, vaan panostaa hieman enemmän. Jokainen tyttö tykkää kukista ja voihan sitä hieman lainata ideoita edellisestä osiosta ja sujauttaa konvehtirasian mukaan pakettiin. Suklaalla ja ruusuilla se sydän sulaa.

Eiköhän tuosta listasta löydy sopiva lahja sille hieman hankalallekin tyttöystävälle:)

Kirjoitin viime vuonna samasta aiheesta ja sinne pääset täältä.