Frontlén teemabileet: Blockfest - osa5

  • Frontle

Osa 5: Lyömättömät ja Pajafella

Blogaaja on salaisesti rakastunut. Lyömättömien Kosola on todistetusti Suomen kovin friistailaaja, Xmies osaa pyöräyttää levyiltään pohjoisen pallonpuoliskon smootheimmat groovet. Mutta sitten. Tämä Solonen. Sen lisäksi, että Solonen on hävyttömän hyvä friistailaaja, räppäri ja läpänheittäjä, Solonen on K U U M A.

Tämä kuva otettiin reilu vuosi sitten. Mä en oo pessy tota poskee vieläkään.

Olin tuossa keväällä kerran eräässä tamperelaisessa ravintolassa tämän superkollaboraation keikalla. Yksi Lyömättömien keikkojen parhaista ohjelmanumeroista on osuus, jossa kaksikko pyytää yleisöä sanomaan henkilön, maan, tilanteen jne. joista he sitten keksivät armoitettuja riimejään. NIIN silloin, juuri tuolla hetkellä, Solonen katsoi minua syvälle silmiin ja kysyi minulta, ketä henkilöä olinkaan juuri ehdottanut.

Aika hidastui. Hikikarpalot valuivat aistillisesti hänen poskillaan, hänen ehkä hivenen juopuneet silmänsä olivat hyvin, hyvin siniset. Näin kuinka hänen huulensa avautuivat, hän huusi: ”MITÄ?” ja minä vastasin ”SAMANTHA FOX!”. Tämä häkellyttävän diippi keskustelu jatkui vielä hetken toistaen itseään pariin kertaan. Toivon, että Solonen lopulta sai sen minun oikean viestini. Wink. Wink wink. Nähdään Blockfesteillä Solonen T: Henna.

Oikeasti olen avoimen rakastunut koko kolmikkoon, jossa on kaksi Suomen ylivoimaisesti kovinta ja hauskinta hipidihopparia sekä tout-simplement-doué DJ. Kuten kaikki blogaajan tsiljoonat seuraajat ovat ehkä huomanneet, niin blogaajan hehkutussanavarasto on verrattain laaja. Kuitenkin Lyömättömien kohdalla kaikki mehevimmätkin suitsutukset kuulostavat banaaleilta, joten ehkä kadut tai tää ao. biisi puhuu mun puolesta.

Kun olin tuona sadunomaisena iltana odottelemassa Lyömättömien keikan alkamista, illan järkkärit, nuo mahtavat BassoKlubilaiset kutsuivat lavalle yllätysartistin Pajafellan. Sanoin kaverille, että ”tiedätkö, tästä jannusta me kuullaan vielä, tosta tulee jotain isoa”. Oman tarinansa kertoo sekin fakta, että vaikka ensimmäinen EP julkaistaan tänä syksynä päivämäärällä X, on räppärille kuitenkin varattu oma lava-aika. Sellanen ihankiva startti kenen tahansa uralle :) Ja onhan tämäkin biisi nyt aika herkku, oh oui.

Kirjoittanut Henna Lähtevänoja, Frontlé
Lue juttusarjan muut osat ja katso keikat, festarit, ilmiöt ja asiat osoitteesta www.frontle.com

Tsekkaa yllämainittujen esiintyjien muut keikat osoitteesta www.gigwhale.com

Kirjoitettaessa soi Solonen & Kosola - Kolmetoista kertaa kovempi ku kukaan

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi